Activități distractive pentru copii în Orășelul Acvatic, de la Centrul Comercial Felicia!

Te gândești ce activități interesante să faci cu copilul tău vara aceasta? Cei mici sunt mai mereu plini de energie, așadar încercăm pe cât posibil să le ocupăm timpul cu tot felul de jocuri sau plimbări prin parcuri. Dar ce spui de o cursă cu kartul? Vino în Orășelul Acvatic, de la Centrul Comercila Felicia și descoperă cum poți petrece timpul liber cu copilul tău! Intrarea este gratuită!

Concursuri zilnice cu premii!

În fiecare zi, la ora 18:00, de luni până vineri, până pe 25 august, te invităm la concursurile de karturi, la care pot participa prichindeii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani. Înscrierile se fac la fața locului, începând cu ora 17:00 până la 18:10. Copiii parcurg traseul pentru karturi, iar primii 10 participanți care au cel mai bun scor, primesc o brățară personalizată. Mai mult, toți copiii primesc un premiu dulce, la Centrul Cormatic. Nimeni nu se urcă pe kart fără permisul de barcă! La înscrierea în concurs, toți copiii primesc câte un permis de barcă, pe care vor primi câte o ștampilă, de fiecare dată când câștigă locul 1, la concursurile zilnice. La finalul campaniei, în weekendul 26 – 27 august, câștigătoriii care vor avea 6 ștampile, vor primi un premiu surpriză.

Face painting și Speed Stacks, în fiecare weekend!

În fiecare sâmbătă: 10:00 – 11:30, copiii pot participa gratuit, în Orășelul Acvatic, la cele mai creative sesiuni de picturi pe față.

În fiecare duminică: 10:00 – 11:30, copiii pot participa la un joc antrenant de Speed Stacks, coordonat de un profesionist, din acest domeniu, alături de personajele Donald Duck Marinarul sau Sirena Mării Albastre.

Tombolă cu premii săptămânale

Părinți, nu uitați să vă înscrieți la tombolă, la intrarea în Orășelul Acvatic! Puteți câștiga pentru cei mici, unul din cele 5 globuri luminoase, oferite săptămânal, prin tragere la sorți.

Petrecerea de închidere a Orășelului Acvatic

În weekendul 26 – 27 august, Orășelul Avcatic își închide porțile cu o petrecere pe cinste, alături de personajele îndrăgite Donald Duck Marinarul și Sirena Marii Albastre! Sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 11:30, v-am pregătit multă distracție și premii garantate pentru toți copiii. 

Search

aprilie, 2024