octombrie, 2019

05oct12:00 am11:59 pmZiua necunostintei - concert Alex Stefanescu

Mai mult

Detalii eveniment

Unteatru București
ZIUA NECUNOȘTINȚEI
Concert de Alex Ștefănescu

„Scriu melodii tembele, atipice și rebele, care sună bine și au glume în ele, inteligente și amuzante, deloc vulgare și nici pe departe pedante, ușor sexuale, dar în limite normale, ironizând comportamente uzuale, urbane, mondene și cotidiene. Jonglez cu vocabular ce merge la teatru, dar și la pahar, la terasă sau în bar. De la școlar până la octogenar sprințar, pentru cei singuri sau cei cu pereche, pică bine în ureche, îndemnând la râs și desfătare sau adâncă contemplare, fără a fi mult și gros ori didactic-serios. De meserie sunt actor, cu cântec pe interior, nici verde și nici necopt, născut în august ’88, la București. Am o mie povești cântate, jucate, de chitară alintate, pe ritm de pop, folk, reggae, rap și rock, despre căutarea ce-ți dă play la joc.” Alex Ștefănescu
Ziua Necunoștinței e un concert care propune o călătorie muzicală pe străzile sufletului uman-urban, în ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop și multe altele, doar cu o chitară acustică. Acesta ironizează fin comportamentul uman, în dorința de a-i ajuta pe omeni să se gândească la ce este cu adevărat important pentru ei, în timp ce se distrează copios.
Alex Ștefănescu a participat în anul 2017 la emisiunea de televiziune iUmor, iar momentul lui a strâns online într-un an 1,6 milioane de vizualizări. Un an mai târziu, a ajuns în finala emisiunii „Românii au talent”, propunând 3 piese grupate ulterior în EP-ul „Trilogia despre România”.

Teatru pentru insomniaci
Sâmbătă, 5 octombrie, ora 22, sala mica

Ora

(Sambata) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X