noiembrie, 2019

02noi12:00 am11:59 pmVindecarea Copilului Interior

Mai mult

Detalii eveniment

VINDECAREA COPILULUI INTERIOR
grup de terapie pentru adulți

Adesea în viața de zi cu zi ni se întâmpă să observăm la noi înșine reacții comportamentale exagerate sau nejustificate în relațiile cu alții, emoții puternice care apar de niciunde sau scenarii mentale care rulează în mintea noastră și pe care aproape că nu le putem opri. Majoritatea dintre ele apar mai ales în legătură cu părinții, partenerii de viață sau copiii noștri, ei fiind persoanele semnificative din viețile noastre. Toate sunt semne ale rănilor din trecut, sunt modalități prin care copilul nostru interior încearcă să se facă auzit și încearcă să ne spună că are nevoie de atenția noastră.

Metafora copilului interior se referă la acea parte din structura noastră interioară care a fost influențată de relaționarea timpurie cu persoanele din jurul copilului care am fost. Dacă acestea au știut cum să îi ofere conținere, afecțiune, siguranță și atenție, adultul din prezent este unul autonom, încrezător în forțele proprii, trăindu-și viața în armonie cu sine și cu ceilați. Cei mai mulți dintre noi, însă, ne regăsim în prezent recreând tipare, situații și contexte care se potrivesc cu ceea ce am trăit în copilărie și care în prezent interferează cu viața de adult.

Acum însă noi avem puterea și datoria să schimbăm aceste tipare. Ce putem face acum? Dăm spațiu copilului interior să se exprime și îl ascultăm așa cum poate ca nu a fost auzit niciodată. Regăsim în noi forța adultului conținător care să fie prezent atunci când copilul are nevoie. Ne recunoaștem emoțiile copleșitoare și învățăm să le acceptăm, să ne împrietenim cu ele și să le eliberăm cu iubire, compasiune și bândețe.

Mai mult decât atât, ne dăm voie să ne reamintim, ori de câte ori avem nevoie, că am fost și suntem suficient de buni, în trecut ca și copii și mai ales în prezent ca adulți.

Te invit la acest atelier de transformare a copilului interior în care, pe parcursul a șapte întâlniri vom parcurge următorul traseu:
• Reconectarea cu copilul interior
• Povestea vieții mele
• Recunoașterea, exprimarea și eliberarea emoțiilor „negative”
• Regăsirea părintelui iubitor
• Vindecarea în relație cu mine și cu ceilalți
• Creștem sănătos împreună
• Ce își dorește copilul meu (interior) pentru sine

Împreună ne vom reconecta cu al nostru copil interior, cu nevoile și dorințele lui și îl vom ajuta să se simtă acceptat, iubit și protejat. Vom lucra în mod experiențial folosind metode și tehnici variate: art terapie (desen, pictură, colaj), meditație creatoare, mindfulness, eliberare emoțională, dramaterapie și vom beneficia de împărtășirile și sprijinul reciproc din cadrul grupului.

Vor avea loc 7 întâlniri de grup bilunare, sâmbăta între orele 10.00 – 15.00 în locația Centrului Dianthis Iași (Str. Brândușa nr.2), începând cu data de 19 octombrie 2019.

Te poți înscrie la acest grup până pe data de 11 octombrie 2019 printr-un mesaj trimis pe adresa de mail centrul.dianthis@gmail.com sau la telefon 0744797250 – Magdalena Smolinschi.

Cele 8 locuri disponibile se vor ocupa în ordinea înscrierii.

Înainte de inceperea ședințelor de grup vom avea o scurtă întâlnire individuală gratuită în care ne vom cunoaște mai bine și vei afla mai multe detalii despre grup.

Grupul va fi suținut de:
MAGDALENA SMOLINSCHI
-psihoterapeut sistemic individual, de cuplu și familie acreditat COPSI, psiholog
-art terapeut Phronetik©
-facilitator de Constelații familiale
-trainer

Investiția ta financiară: 150 lei/ședință/persoană (toate materialele sunt incluse)

Te așteptăm cu drag!

Ora

(Sambata) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X