ianuarie, 2020

24ian(ian 24)12:00 am26(ian 26)11:59 pmTrekking in Muntii Ciucas

Mai mult

Detalii eveniment

La sfârșit de ianuarie va invitam într-o călătorie de iarnă adevărata pe munte, într-unul din cele mai frumoase locuri din România – masivul Ciucaș.
Peisaje de iarnă uimitoare, păduri de brazi, o cabana foarte confortabilă și prieteni noi – mai multe ne așteaptă timp de 3 zile pline.

Masivul Ciucaș se află în zona Carpaților de Curbură (aproape de Brașov), prezentând peisaje extrem de pitorești și totodată accesibile. În cadrul acestor zile vom ajunge si pe cel mai înalt vârf – Ciucaș – 1954 m.

Pe lângă drumetii și trasee pe rachete de zăpada, vom avea și activități de instruire sau reîmprospătare a cunoștințelor în domeniul nivologiei și a căutării victimelor în avalanșă.

Evenimentul este destinat adulților.

Pentru mai multe detalii (program, echipament necesar, preț) nu uitați sa ne trimiteți un mesaj pe Messenger Carpathis sau telefon 0749.764.394 Costel (Lider Montan Internațional, Ghid Montan autorizat – membru activ în Societatea Ghizilor și Liderilor Montani).

#carpathis, #turaCiucas, #drumetieadulti, #mountainleader, #calatorinRomania, #outdoorhikking, #outdoorguide, #showshoeing

Ora

24 (Vineri) 12:00 am - 26 (Duminica) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X