iulie, 2019

02iul(iul 2)12:00 am06oct(oct 6)11:59 pmSeminar pentru viitori parinti - Asteptandu-l pe bebe

Mai mult

Detalii eveniment

[Inscrieri aici : https://empatis.setmore.com/class ]
****
Seminar pentru parinti ( 2 ore)
Asteptandu-l pe bebe!
18:00- 20:00
****

Drumul de la cuplu la parinti e mereu unul interesant si transformator.
In lumea aceasta grabita, in care deseori nu avem timp de nimic, sarcina apare ca o schimbare majora in ritmul vietii unei familii.

Sarcina e prilejul cel mai bun pentru a ne pregati sa facem fata celei mai provocatoare aventuri din viata noastra, aceea de a fi parinte.
In aceasta perioada mintea si corpul femeii se transforma si chiar si tatii implicati au modificari importante hormonal si uneori si fizic.

Va propunem un eveniment de 2 ore, dedicat nasterii si marii intalniri cu bebelusul, care atinge 5 dintre cele mai importante secrete ale acestui moment din viata unei familii:
1. Increderea obtinuta prin cunoastere
2. Hormonul iubirii, modul cum il facem sa apara si sa creasca
3. Momentul marii intalniri cu copilul
4. Perspectiva copilului asupra nasterii, modul cum traieste el nastere
5. Cea mai mare provocare de dupa nastere: primele zile cu bebelusul.

Informatiile din seminar au la baza noile cercetari din neurostiinte, studii medicale care argumenteaza informatia, pedagogia Montessori (formare internationala cu asociatia infiintata chiar de Maria Montessori), dar pun accent pe resursa din fiecare parinte si pe particularizarea fiecarei situatii.
Cu totii ne dorim ce e mai bine pentru copilul nostru si preocuparea numarul 1 a parintilor este sa faca tot posibilul ca acel copil sa fie unul al locului si timpului sau, sa apartina si sa faca fata societatii in care se naste.
Aceasta intalnire aduce o perspectiva noua: cea a nasterii din prisma copilului, pentru copil, in scopul dezvoltarii potentialului sau unic, despre integrarea noii structuri a familiei si definirea relatiilor intr-un mod armonios.

Contact
e-mail: hello@empatis.org
tel: 0774 984 364

Costuri:
50 lei/cuplu (indiferent ca participa ambii parinti sau doar 1)

Numar limitat de locuri.

Ora

Iulie 2 (Marti) 12:00 am - Octombrie 6 (Duminica) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X