octombrie, 2019

23oct12:00 am11:59 pmLansare de carte: Cum să devii un makeup artist de succes

Mai mult

Detalii eveniment

Vă invităm să participați la lansarea primului volum al singurului manual de makeup din România: Cum să devii un make-up artist de succes, by Raluca Bordianu.

Am pregătit pentru voi o seară relaxantă și plină de surprize. Pe lângă sesiunea de autografe, veți mai avea parte și de:
• Demonstrații de makeup oferite de absoventele RARA Make-up Academy;
• Tombolă cu premii de beauty oferite de RARA Make-up Academy și partenerii: Kryolan, Paese, House Of Beauty – Iasi;
• Bunătăți din partea AromaZen Aroma Zen.

––
Despre manual
„Cum să devii un makeup artist de succes” este un manual complet care te trece, pas cu pas, prin tot procesul și te ghidează pentru a-ți explora la maximum talentul, creativitatea și skill-urile de makeup artist.

Are 230 de pagini cu detalii prețioase, adunate din practica Ralucăi Bordianu, dar și din toate informațiile acumulate de-a lungul acestor ani. Informațiile sunt prezentate într-o manieră simplă și ușor de înțeles, alături de multe fotografii și schițe explicative.

Manualul este util tuturor makeup artiștilor la început de drum, care își doresc să aibă o bază teoretică solidă și să pătrundă cât mai mult în această frumoasă profesie.
Preț: 258 lei
Poate fi comandat de aici și îl vei primi după data de 23 octombrie: https://raramakeup.com/product/manual-cum-sa-devii-un-makeup-arist-de-succes/

Evenimentul este organizat în parteneriat cu AGEO Biz & Corporate Events.

Ora

(Miercuri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X