Seroussi

Seroussi este un brand care consolideaza continuu parteneriatul in solutionarea dorintelor si cerintelor barbatului tanar modern, dar si ale celui cu gusturi clasice. De la un sezon la altul, de la iarna la vara, de la outfit sport pana la cea mai eleganta imbracaminte de gala, oferim clientilor nostri o varietate mare de produse de imbracaminte pentru fiecare ocazie.

Produsele Seroussi sunt confecționate în trei grupe de mărimi: Lung, Regular și Scurt, astfel venind în întâmpinarea greutății clienților de a cumpăra un costum care să le vină perfect și în care să se simtă mai mult decat bine.

“Cel mai important pentru orice bărbat este să se simtă bine în ceea ce poartă: fie că se îmbracă pentru o ședință importantă de afaceri, fie că trebuie să călătorească, fie că este un invitat, sau personajul principal la nuntă. În funcție de eveniment, marca Seroussi vine cu o ofertă bogată în ajutorul celor care au nevoie de un obiect de îmbrăcăminte. Un costum bun scoate întotdeuna în evidență personalitatea celui care îl poartă. “ J.A. Seroussi.

More Space for Elegance – sloganul nostru – exprimă totul despre noi, și anume: Brandul Seroussi îsi servește clienții prin îndemnul la eleganță, catre bine și frumos.

 

Acum este rândul tău să Alegi!

  

Asadar va asteptam sa descoperiti si dumneavoastra toate cele prezentate mai sus la magazinul Seroussi in Palas Mall – Atrium etaj 1.

Evaluează și scrie un comentariu

Strada Palas 7A
Iași 700051 IS RO
Direcții