Mamma Mia

NOU! Restaurant-pizzerie si livrari la domiciliu NON STOP!

Bd. Stefan cel mare si Sfant, Nr. 10-12 (vezi harta)
Bd. Stefan cel Mare si Sfant, nr. 4

Catering Mamma Mia: Str. Capsunilor nr.1

 

Pentru o pizza fierbinte la tine acasa onoram si comenzi la domiciliu, cu TRANSPORT GRATUIT!

www.MammaMia.ro

De esti pofticios sau nu, de ai o mâncare preferata ce îti lasa gura apa doar când o privesti, în meniul nostru se regasesc produse savuroase si tentante, pe gustul fiecaruia.

Echipa noastra de bucatari se pregateste întotdeauna pentru lunile calde ale anului – aceasta este o oportunitate grozava de a urmari feedback-ul clientilor nostri si gama variata de ingrediente de calitate de care dispunem. Dupa ce am combinat aceste doua elemente, am dezvoltat idei proaspete pentru meniul Mamma Mia, editia primavara-vara.

Speram ca vei fi la fel de multumit ca si noi de gama de produse a acestui an – am adaugat preparate noi si interesante, am condimentat cu un strop de savoare unele retete consacrate, dar ti-am pastrat si produsele preferate asa cum ti-au placut dintotdeauna.

Daca esti cu prietenii si doresti sa împarti cu ei produsul preferat, poti comanda acasa cu încredere Platourile pentru doua persoane. Acestea contin o varietate de preparate, suficiente pentru toti pofticiosii.

Însa unele lucruri nu s-au schimbat – este în continuare foarte usor sa comanzi, iar echipa Mamma Mia iti aduce mancarea gratuit la tine acasa, asigurându-se ca beneficiezi de servire si produse de cea mai înalta calitate.

Nu uita sa încerci noile preparate Mamma Mia  – ne-ar încânta sa aflam parerea ta!

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul www.MammaMia.ro!

 

Evaluează și scrie un comentariu

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 10
Iași 700259 IS RO
Direcții