Little Texas Kids Village

Little Texas Kids Village este un singurul loc de joacă western din Iași, construit pentru a veni în întâmpinarea familiilor care servesc masa în cadrul complexului Little Texas. Construit sub forma unui sătuc texan autentic, acesta are jocuri și activități distractive pentru copii cu vârsta între 3 și 12 ani. În sătucul texan Kids Village, cei mici vor descoperi lumea aventuroasă a Vestului Sălbatic, alături de cowboy, indieni, șerifi și multe alte personaje western îndrăgite.

Dotări

Cele patru clădiri din satul texan ascund aventuri la tot pasul (saci cu bani, puști, pistoale, lasouri), iar parcul exterior este dotat cu tobogane, balansoare și alte jocuri interactive. Înarmați cu zâmbete, multă voie bună și curaj, copiii vor descoperi în fiecare din cele patru cladiri (banca și poșta, cabinetul doctorului, biroul șerifului și închisoarea, băcănia) multe surprize distractive!

Oferte de petreceri

În salonul de petreceri Kids Saloon pot fi organizate zile de naștere, petreceri, aniversări sau serbări tematice cu până la 40 de copii. Decorațiunile și accesoriile petrecerii se pot personaliza în funcție de tematica aleasă. Pe lângă petrecerile cu specific western (Cowboy și Indieni), în Kids Saloon pot fi organizate și alte petreceri tematice, precum: Frozen, M&M, Lego, Tom și Jerry, Cars, dar și multe altele.

Program: Luni – Duminică, între orele 07:00 și 22:00

Adresa: Stradela Moara de Vânt nr. 31-33, 700376

Telefon: 0755 55 11 22

E-mail: kidsvillage@littletexas.ro

Web: http://www.littletexas.ro/restaurant/kids-village/

Evaluează și scrie un comentariu

Stradela Moara de Vânt 31
Iași IS RO
Direcții