La Castel

Când pășești în Grădina Hotelului Restaurant La Castel, un cadru feeric, rupt parcă din poveștile de altădată, te invită într-o altă lume, în care rafinamentul și confortul oaspeților se așază la aceeași masă.

Un loc cu multă încărcătură pozitivă, construit acolo unde odinioară era un parc deondrologic, din care au mai rămas castani și stejari, falnici și verzi vara și încărcați de zăpadă și lumină iarnă. Astăzi, clienții pot lua masa în anotimpurile calduroase aici, iar cei care au fost confirmă că este cea mai frumoasă Grădină de Vară din Iași.

Acest loc apropiat de sufletul ieșenilor a fost înființat acum 7 ani, de către Constantin și Carmen Rădeanu. ,,Ideea a venit din dorința de a crea un business de familie, în care să ne implicăm toți, având nostalgia experienței tatălui meu, care a lucrat pe post de ospătar pe vremea regimului comunist. Acest business a plecat de la ideea unui mic restaurant, care avea doar 7 angajați la început.

În 2018 am  împlinit 7 ani de când oferim experiențe la standarde de calitate înalte invitaților noștri, pe una din cele 7 coline ale Iașiului, Copou, și ne-am dorit să omagiem împreună cu oaspeții noștri, oferindu-le 7 surprize inedite pe toată durata lunii iunie și o petrecere cu fast, toate sub egida #MAGIC7. Acesta a fost modul nostru de a le mulțumi că fac parte din familia La Castel.”, afirmă Robert Constantin Rădeanu Holicov, Președintele Consiliului de Administrație La Castel.

De 7 ani, Hotel Restaurant La Castel este alegerea companiilor și a persoanelor care vor să-și celebreze momentele importante din viață, precum nunțile, aniversările sau botezul celor mici ori care apelează la serviciile Centrului de Evenimente pentru a serba succesul profesional, a face networking sau pentru a organiza conferințe într-una din sălile complexului.

Aici, toate sălile au o abordare estetică inedită, pentru a se plia pe expectanțele clienților. De aceea, întâlnirile de afaceri au La Castel cadrul perfect pentru a avea loc, dispunând de toate facilitățile necesare (videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, cameră video digitală, sistem de sonorizare, acces internet, TV, microfoane fără fir, DVD/VHS player/recorder). În funcție de solicitări, echipa La Castel poate suplimenta dotările tehnice oferite, astfel încât să corespundă nevoilor clienților.

Și nu doar conferințele sunt de #nota10 în acest local, ci și banchetele și petrecerile de absolvire. Mai mult, cei care vor să se odihnească după o petrecere pe cinste, La Castel pune la dispoziția oaspeților facilități de cazare ce constau în 27 de camere Single şi Double, 2 apartamente matrimoniale, 1 apartament Regal şi 2 suite SPA. Camerele îmbină în proporții perfecte confortul deplin și luxul discret, detaliile clasice și facilitățile moderne, pentru a oferi deopotrivă spațiu, lumină, eleganță și note contemporane în amenajare. Ce ți-ai putea dori mai mult de la un Hotel de la care faci câteva minute până la Teiul lui Eminescu?

De asemenea, pentru cei care vor să trateze bucătăria cu profesionalism, Academia de Gastronomie și Ospitalitate La Castel oferă oportunitatea de a construi o fundație solidă și de a deveni bucătari calificați, prin evaluări și certificări recunoscute de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Așadar, un prim pas în lumea ospitațității o poți face La Castel! Aviz celor interesați.

Nu în ultimul rând, Hotel Restaurant La Castel pune la dispoziția clienților serviciul de Delivery Premium, pentru livrări la biroul sau la domiciliul clienților, prin intermediul căruia oferă același gust de excepție ca în restaurant. Pe cuvânt de pofticioși!

Putem concluziona, așadar, faptul că Hotel Restaurant La Castel este o combinație ideală de personal atent la nevoile tale, chefi medaliați la competiții  culinare internaționale, atmosferă rafinată, servicii realizate cu pricepere și facilități de primă clasă, dar și un cadru natural mirific.

Toate acestea formează o lume de poveste, în care tu ești personajul principal, așteptat cu drag, în fiecare zi!

Evaluează și scrie un comentariu

Aleea Mihail Sadoveanu 54
Iași IS RO
Direcții