C House Lounge Cafè

Experienta de viata milaneza a inceput sa fie raspandita in lume cu ajutorul unui restaurant mediteranean, numit „C HOUSE LOUNGE CAFE”, al carui design este menit sa atraga, sa relaxeze si sa uimeasca atat turistii de elita, cat si pasionatii in domeniu. Indiferent ca este vorba despre o cina romantica, despre o intalnire de afaceri sau de un eveniment, acest stil include servicii de cea mai buna calitate, insotite de un decor elegant si de un ambient relaxant, „C HOUSE” purtand semnatura mai multor cocktailuri. Toate acestea, alaturi de o cafea de calitate, duc la o experienta inegalabila.

Initiativa acestui concept a avut-o Cristiano Lezzi, denumirea lantului de cafenele purtandu-i initiala. Mai mult decat atat, creativitatea unuia dintre cei mai renumiti arhitecti italieni, Andrea Langhi si sprijinul considerabil oferit de industria cafelei italiene completeaza acest puzzle. Acest concept combina intr-un mod armonios una dintre cele mai bune calitati culinare, design si experienta in servire, ceea ce o transforma in una dintre cele mai elegante cafenele din lume. Eleganta a impresionat chiar si oamenii apartinand lumii extravagante, din toate cele 40 de locatii din cele 11 tari, unde „C HOUSE” are cafenele.

„C HOUSE” are locatii de top, incarcatura istorica, diversitate si calitate de neegalat, ceea ce reflecta experienta acestei cafenele internationale. „C HOUSE LOUNGE CAFE” atrage o gama variata de clienti, de la cei mai sofisticati, pana la cei mai obisnuiti, care apreciaza atmosfera, mancarea si serviciile oferite. Clientii frecventeaza aceste cafenele datorita calitatii, atmosferei si serviciilor regasite in cultura noastra mediteraneana.

Localizata pe cele patru continente, cu locatii in Italia, Franta, Spania, Maroc, Romania, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Republica Dominicana si Canada, „C HOUSE” reprezinta un loc de atractie pentru o clientela diversa din punct de vedere cultural, care se bucura de cele mai rafinate si sofisticate lucruri. „C HOUSE” a facut fata provocarii de a aduce stilul de viata specific milanez unor noi locatii din diverse tari, acest lucru fiind foarte apreciat, inteles, bucurandu-se in acelasi timp de un succes rasunator.

Clientii „C HOUSE” sunt diferiti in fiecare tara. In Romania, clientela este una tanara si avuta; in Emiratele Arabe Unite, sunt mici oameni de afaceri si seici; in Maroc, acestia fac parte dintr-o clasa sociala medie, iar in Cipru si Agai, tineretul trendy isi face simtita prezenta. In timp ce in Canada locatiile „C HOUSE” sunt un magnet pentru oamenii de afaceri la nivel international si pentru celebritati, in Italia suntem favoriti in materie de cafenele.

Experienta milaneza infatiseaza doua formate ale acestei cafenele; cea destinata relaxarii si cea alcatuita din “Café & Bar”. Cea din urma este adaptata zonelor cu activitate intensa, ca in centrele comerciale si sectoarele financiare, in timp ce formatul destinat relaxarii este adaptat pentru hotelurile de inalta clasa si mall-urilor.

„C HOUSE” este o experienta de neratat, ce dispune de o servire impecabila, de un decor de lux, menit sa relaxeze, purtand semnatura a 43 de cocktailuri, de un meniu modern, in stil italian, de cele mai bune combinatii de cafea si de o atmosfera animata, experinta vietii milaneze fiind o adevarata atractie.

Evaluează și scrie un comentariu

Strada Palas Nr. 7A
Iași 700015 IS RO
Direcții