O noua viata pentru hainele tale

Incepe noul an cu responsabilitate sociala si o fapta buna! Du povestea hainelor tale mai departe si ofera o noua viata pentru hainele tale vechi. Pregateste hainele pe care nu le mai porti si vino cu ele la Centrul Comercial Felicia. Ei le colecteaza in perioada 14 – 30 ianuarie 2022, intre orele 9.00 – 20.00, le ofera partenerilor din Asociatia Armata Salvarii, care le doneaza celor nevoiasi. Poti dona haine, incaltaminte sau jucarii.

o noua viata pentru hainele tale

Este perioada reducerilor in magazine si sigur te gandesti sa cumperi ceva nou. Dar ce faci cu hainele vechi, pe care nu le mai porti? Centrul Comercial Felicia vine cu o solutie de reciclare a hainelor si in schimb iti ofera si un cadou.

Cum oferi o noua viata hainelor tale vechi?

  1. Sortezi lucrurile, iar pe cele pe care nu le mai porti, le pui deoparte pentru a le dona.
  2. Lucrurile pe care le donezi trebuie sa fie curate si in stare buna de folosinta, astfel incat in noua lor viata, sa aduca bucurie celor care le folosesc.
  3. Pui hainele, incaltamintea sau jucariile intr-o punga etichetata. Apreciem daca le pui pe categoriile femei, barbati si copii.
  4. Vii cu hainele tale, pe care vrei sa le donezi la Centrul Comercial Felicia, pe culoarul din mijloc, in zona magazinului Takko.

Vouchere de cumparaturi pentru primii 500 de clienti

Daca ai minimum 2 kg de haine, incaltaminte sau jucarii si esti printre primii 500 de clienti, primesti pe loc un voucher de cumparaturi, valabil la unul dintre magazinele de pe galeria Felicia si sansa la marele premiu: un voucher de 2000 Ron.

Urmatorii clienti se vor putea inscrie doar la tombola pentru marele premiu. Extragerea va avea loc pe data de 31 ianuarie 2022, iar numele castigatorului va fi afisat pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

 

Lucrurile colectate prin intermediul Centrului Comercial Felicia si Asociatia Armata Salvarii, vor fi sortate, igienizate si donate catre persoane care chiar au nevoie de ele. Astfel, nu vor ajunge la cosul de gunoi si vor duce povestea mai departe, in noua lor viata!

Afla mai multe detalii pe https://felicia-iasi.ro.

Search

aprilie, 2024