Brentano, Robbie Keyz si Antidot „Nu stiu daca”

Brentano, Robbie Keyz si Antidot de la trupa Partial lanseaza astazi in premiera, o piesa noua intitulata „Nu stiu daca”.

Piesa a fost inregistrata in studioul Versy Production iar atat instrumentalul cat si  mix-masterul a fost realizat de Brentano si este o colaborare cu Antidot (membru al trupei Partial), alaturi de Robbie Keyz, un roman talentat,stabilit in Germania.

Artwork-ul acestei piese a fost realizat de JoHn3Lo iar piesa a luat nastere inca de la jumatatea lui 2012 insa dupa multe modificari s-a ajuns la starea prezenta si speram ca publicul sa aprecieze mesajul piesei si cu siguranta sa o promoveze la randul lor.

Subiectul piesei este unul simplu, fiind vorba de un cuplu, baiat si fata care s-au certat si isi aduc aminte de clipele petrecute impreuna. Cred ca fiecare dintre noi a trait macar o parte din povestea piesei si se va regasi in versurile ei.

Chiar daca este vorba despre o fosta poveste de dragoste,aceasta piesa este in ton cu acest anotimp mai rece datorita relatiilor care au luat sfarsit in aceasta perioada mai ales cele din monden.

Search

octombrie, 2024