ROA are piesa noua – Pe pace!

ROA a lansat single-ul „Pe pace”, cel de-al treilea single de pe viitorul album. In tonul ultimelor single-uri, „D-aia” si „La rasarit”, cei trei electronici simpatici ne invita si de data aceasta sa imbratisam beat-uri pe nisipuri.  

Compus de catre Bogdan Popoiag si Cezar Stanciulescu, „Pe pace” s-ar putea regasi pe viitorul album al trupei, unul dintre cele mai asteptate materiale discografice. ROA  a avut mare succes cu hitul „Ne Place”, o piesa cu un ritm care da dependenta si versuri directe ce iti raman foarte usor in minte. Mergand pe aceeasi idee, noua piesa  „Pe pace” are deja premisele unui success absolut.

„In foarte scurt timp vom lansa varianta de radio a piesei, dar pana atunci, sa fim pe pace cu versiunea online a piesei.”, spune Bogdan Popoiag.  

Va intrebati de unde vine „Pe pace”? Junkyard spune ca „piesa este un episod vesel din lunga recesiune fierbinte. Este, de fapt, un protest deghizat in acorduri majore si versuri pentru toata lumea. «Da-mi banii» ar fi numele de cod al piesei, insa senzatia post auditie e simpla dorinta de a participa la tot ce se deruleaza pe o plaja de la apus la rasarit, pe pace.”

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu proiectul ROA, acesta vine de la Rise Of Artificial si a aparut in noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard).  

Ascultati mai jos noul single al baietilor de la ROA! Cum vi se pare, va fi hit-ul verii

Sursa si credit foto: www.profm.ro

Search

septembrie, 2024