Seria pelerinajelor pe bicicletă continuă la Parohia Toma Cozma din Iaşi

Duminică, 18 august a.c., Parohia Toma Cozma din Iaşi, lansează invitaţia doritorilor de călătorie cu bicicleta să participe la un nou pelerinaj pe bicicletă ce va fi iniţiat din curtea Bisericii Toma Cozma la ora 13.00, către Mănăstirea Tărâţa, dacă va fi o zi mai răcoroasă şi către Mănăstirea Podgorie Copou şi Mănăstirea Galata, dacă va fi o zi mai călduroasă.  

Se pot alătura pelerinajului nostru toţi cei interesaţi care deţin biciclete proprii. Ca şi în cazul acţiunilor anterioare, prin sprijinul Bioma Agro Ecology Co vor fi puse gratuit biciclete la dispoziţia tinerilor care vor dori să participe. Confirmările de participare şi rezervările bicicletelor se fac la numerele de telefon: tel. 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote).

În timpul itinerariului se vor face popasuri în cadru natural oferit de frumoasele regiuni din jurul cetăţii Iaşului.

Pelerinajul se va încheia cu participarea la Slujba Paraclisului Maicii Domnului care se va oficia în Biserica Toma Cozma. În cadrul acestei rugăciuni este expusă spre venerare o copie a icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Prodromița”, ce poartă binecuvântarea vrednicului de pomenire Protos. Petroniu Tănase, Starețul mănăstirii Prodromul de la Athos.

Search

mai, 2024