Wild Nature – Expoziție de realitate virtuală

Ești gata să explorezi frumusețile naturii sălbatice fără a părăsi orașul? Pregătește-te pentru experiențe de neuitat într-o lume magică, pentru că Centrul Comercial Felicia aduce mai aproape de tine experiența unei adevărate aventuri în natură cu ajutorul expoziției de realitate virtuală, în perioada 18 iunie – 2 iulie 2024.

Vino să descoperi frumusețea naturii într-un mod unic, într-o dimensiune virtuală. Ce-ar fi ca fluturii desenați pe hârtie să prindă viață și să zboare în jurul tău? Dar dacă ai dansa pe același ring cu regele junglei? Sau poate o aventură în safari ar suna mai bine?

Vizitează toate cele 6 experiențe magice ale naturii virtuale, scanează codul QR aflat în fața fiecărui stand și află mai multe informații despre acesta. Votează activitatea preferată la care ai participat și poți câștiga unul din cele 5 vouchere a câte 2000 RON din Media Galaxy.

Wild Nature - Expoziție de realitate virtuală

Curios ce aventuri te așteaptă?

Expoziția „Wild Nature” de la Centrul Comercial Felicia, pune la dispoziție tuturor vizitatorilor 6 standuri interactive diferite care să stimuleze curiozitatea și dorința de aventură atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. În cadrul acesteia, activitățile de creație, jocurile și plimbările prin ecosistemele fascinante recreate cu ajutorul realității virtuale promit o experiență memorabilă care să-i distreze pe toți cei care-i trec pragul. Participanții se vor transforma timp de câteva minute în magicieni care-și aduc la viață fluturașii desenați. Spiritul celor mai aventurieri din fire va fi pus în lumină cu ajutorul jocurilor de imitație și dans, iar peisajele faunei și florei sălbatice cu siguranță vor fura privirile exploratorilor curioși din fire.

Unde va avea loc expoziția?

Te așteptăm cu voie bună și dorința de aventură între 18 iunie – 2 iulie 2024 în incinta Centrului Comercial Felicia, pe culoarul din mijloc, de luni până vineri în intervalul orar 12:00-20:00 iar sâmbătă și duminică între 10:00-20:00. Participarea este gratuită!

Regulament

Vârsta recomandată pentru participare este de 5-14 ani, sub însoțirea și supravegherea a cel puțin unuia dintre părinți.

Participarea va avea loc în mod circular. Nu mai mult de un copil pe stand. Timpul acordat fiecărui stand este în medie de 3 minute. Timpul poate fi prelungit în funcție de numărul de persoane care așteaptă.

Vizitează toate cele 6 standuri ale expozitiei „Wild Nature”, scanează codul QR pentru fiecare dintre acestea și participă la tombolă – oferim 5 vouchere a câte 2000 RON. Câștigătorii vor fi anunțați în termen de 3 zile după încheierea campaniei pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia, pe site și prin contactarea telefonică a acestora.

Pentru mai multe detalii, apelați la numărul 0722 106 281.

Descoperă magia realității virtuale! Vizitează acum Centrul Comercial Felicia și bucură-te de expoziția captivantă – Wild Nature. Shopping plin de culoare și experiențe unice te așteaptă!

Search

septembrie, 2024