Craciun de poveste – Impreuna, cu bucurie

Centrul Comercial Felicia este pregatit pentru cea mai frumoasa sarbatoare a anului, Craciunul, decoruri de poveste, luminite si ghirlande te asteapta sa le vezi. Pe galerie, rasuna colinde si daca esti rabdator, il poti intalni pe insusi Mos Craciun.

In fiecare an exista in mintea noastra aceeasi intrebare: oare unde gasesc cel mai potrivit cadou pentru cei dragi?

Cum ar fi sa mergi la cumparaturi de sarbatoare si sa fii intampinat de magia Craciunului. Personaje din povestea Spargatorul de nuci si elemente care sa te trimita cu gandul la aceasta sarbatoare te asteapta pe galeria Centrului Comercial Felicia.

Aici, magazine pregatite de sarbatoare, te asteapta sa gasesti surpriza ideala pentru toti cei dragi ai tai. In plus, in weekend-ul 16 – 17 decembrie 2023, copiii ii pot lasa lui Mos Craciun scrisoarea cu dorinte si vor primi o surpriza dulce.

Craciun de poveste – Impreuna, cu bucurie

In perioada 8 – 23 decembrie 2023, cumparaturile de la magazinele din Centrul Comercial Felicia iti aduc premii instant, oferite la Centrul Cromatic:

  • Cani personalizate
  • Vouchere de ciocolata calda/ cappuccino si vouchere Noriel
  • Produse cosmetice Avon
  • Cozonaci Boromir
  • Sticle de vin Cotnari

Automat te inscrii si la tombola, la care poti castiga unul din cele 4  vouchere in valoare de 700 de ron fiecare de la Splend’Or și intri in cursa pentru marele premiu, un voucher de 4000 de Ron la Media Galaxy. Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.felici-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

*premiile se ofera in baza bonurilor de cumparaturi de minimum 250 Ron, de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul Carrefour Felicia, din perioada 8 – 23 decembrie 2023. Bonurile de cumparaturi trebuie sa fie din aceeasi zi.

*premiile oferite pe loc sunt in limita stocului disponibil.

Ca in fiecare an, pregatim cadouri speciale pentru clientii fideli, care detin card Cromatic si au acumulat puncte pe parcursul lui. Premiile sunt disponibile incepand cu 8 decembrie si sunt oferite in limita stocului disponibil.

  • Ceainice pentru momente de poveste in familie
  • Carti de povesti de la Noriel
  • Produse cosmetice Yves Rocher

Vino la Felicia si gaseste cadoul perfect pentru cei dragi!

*Regulament oficial este disponibil in mod gratuit, oricarui solicitant, fiind afișat pe site-ul www.felicia-iasi.ro. De asemenea, acesta este disponibil in copie, tot in mod gratuit, oricarui solicitant. Orice solicitare in acest sens poate fi facuta la Centrul Cromatic si / sau la Birourile Administrative din cadrul Centrului Comercial Felicia, Str. Bucium nr. 36, Jud. Iasi, in atenția Departamentului de Marketing sau la numarul de telefon: 0332 409 161.

Search

februarie, 2024