Hai sa petrecem Halloween-ul la Felicia!

Halloween-ul este o sarbatoare populara care are loc in noaptea de 31 octombrie, fiind cunoscuta si sub numele de „Noaptea vrajitoarelor”. Are origini stravechi si s-a dezvoltat in timp intr-o sarbatoare plina de magie, mister si distractie.

Este sarbatoarea asociata cu costumele de groaza, casele bantuite, dovlecii sculptati, zombi, vampiri si dulciuri. De asemenea, tematica de groaza este imprumutata la numeroase festivaluri si petreceri.

Ghici ce? Anul acesta te asteapta si pe tine personaje infricosatoare la Centrul Comercial Felicia! In perioada 19 – 31 octombrie vei avea posibilitatea sa interactionezi cu personajele amuzante si infricosatoare, sa le surprinzi in fotografii de colectie.

hallowen la felicia

Fie ca este vorba despre trupa de dovlecei cantareti sau despre zombie, ori chiar de vrajitoarea infricosatoare si cartea ei magica, toate personajele te asteapta sa le vizitezi si sa le votezi. Scaneaza codul QR si inscrie-te in aplicatie, voteaza decorul tau favorit de Halloween si vei avea posibilitatea sa castigi unul dintre cele 6 vouchere de 1000 lei la MediaGalaxy.

In weekendurile 21-22 și 28-29 octombrie copiii se vor putea bucura de sesiuni de facepainting, intre orele 10:00 si 13:00. Intrarea este libera pentru expozitie dar si pentru evenimentele din weekend-uri!

Centrul Comercial Felicia – „Shopping plin de culoare”!

Search

mai, 2024