Art East Fashion Weekend a 8-a ediție

În perioada 22-24 septembrie a.c., Casa de Cultură a Studenților Iași și Grădina Palas vor deveni epicentrul modei și creativității românești, găzduind una dintre cele mai așteptate evenimente de modă ale anului: Art East Fashion Weekend, ajuns acum la a 8-a ediție.

Din dorința de a veni în rândul tinerilor și de a fructifica elanul și creativitatea acestora, organizăm la Casa de Cultură a Studenților din Iași o varietate de evenimente, unele dintre acestea devenind deja o tradiție. Este și cazul Festivalului de modă care aduce la Iași personalități marcante din acest sector și le creează studenților toate condițiile pentru a face primii pași spre lumea modei, a declarat Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Iași.

Art East Fashion Week 2023

Ediția din acest an promite să fie mai captivantă și plină de inspirație ca niciodată, oferind o platformă de prestigiu tinerilor designeri și brandurilor românești consacrate. În cadrul acestui eveniment, publicul va avea oportunitatea de a descoperi cele mai interesante colecții ale tinerilor absolvenți, designeri consacrați, modele talentate și de a interacționa cu invitați speciali pasionați de modă.

Nume de prestigiu și excelență

Art East Fashion Weekend 2023 va aduce în prim-plan nume celebre atât în lumea modei, cât și în cea a divertismentului. Designerul Laura Lazăr, actrița Laura Cosoi, Silvia Oana Popescu, influencer , fashion bloggerul Ovidiu Mureșan și Vali Bărbulescu, cunoscut DJ și fotograf de modă, se numără printre invitații speciali care vor împărtăși din experiența și pasiunea lor cu publicul.

O platformă vitală pentru tinerii designeri

Sâmbătă, 23 septembrie ora 14:00, Grădina Palas  Art East Fashion Weekend a devenit de-a lungul timpului o trambulină esențială pentru tinerii designeri. Acest eveniment a susținut cu entuziasm peste 100 de studenți de la universitățile de artă din România și Republica Moldova, oferindu-le o șansă neprețuită de a-și prezenta primele colecții în fața unui public avizat și apreciat. În acest an, gala dedicată tinerilor designeri va avea loc începând cu ora 14:00, în grădina Palas. Vom avea tineri absolvenți din Iași, Cluj, Sibiu, Brașov și Chișinău ce își vor prezenta lucrările de disertație și licență în cadrul festivalului nostru.

Gala East Models Awards – Un spectacol în sine

Sâmbătă, 23 septembrie ora 19:30, Grădina Palas
În cadrul Art East Fashion Weekend are loc și Gala East Models Awards, un spectacol ce aduce împreună concursul destinat modelelor New Faces, premierea unui model internațional, recunoașterea New Entry Fashion Designers și prezentările de modă ale designerilor consacrați. Acest eveniment oferă modelelor aspirante șansa de a se face cunoscute, iar modelele cu experiență își pot împărtăși reușitele și amintirile de la începutul carierei. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 19:00, în Grădina Palas, și va aduce în prim plan tinere modele din regiunea Moldovei.

O experiență pentru toți iubitorii modei și ai acestui stil de viață

Art East Fashion Weekend este un conceput ce atrage un public divers, de la pasionații de modă și influenceri, la fotografi, jurnaliști, stiliști și modele, dar și publicul larg care dorește să petreacă clipe memorabile într-o atmosferă desprinsă din paginile revistelor de modă.

Sponsori și parteneri de încredere

Evenimentul este organizat de către Casa de Cultură a Studenților din Iași, împreună cu Academia Models, având susținerea Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, dar și a Primăriei Municipiului Iași și Palas Iași.
Pentru mai multe informații și detalii privind Art East Fashion Weekend 2023, vă invităm să ne urmăriți pe rețelele de socializare, unde puteți găsi în timp real, detalii despre evenimentul nostru.

Search

mai, 2024