JobShop® revine la Iasi

Evenimentul este organizat de BEST Iași, organizație studențească europeană pentru studenții de la universitățile tehnice. JobShop® are drept scop integrarea mai ușoară a studenților și absolvenților pe piața muncii, facilitând colaborarea dintre aceștia, companii și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.

JobShop® este evenimentul de debut al organizației BEST Iași, având prima ediție în anul 2000! Anul acesta va fi la a 22-a ediție și va fi prima ediție fizică din 2019 încoace. Data evenimentului: 17-19 martie 2023.

JobShop® Iasi

Dacă ești mereu în căutare de noi metode de dezvoltare pe plan profesional, tocmai ai găsit ce căutai. Noua ediție a evenimentului JobShop® îți va da imboldul necesar să dai startul unei cariere de succes printr-o serie de traininguri și workshop-uri gândite special pentru tine.

Evenimentul va fi structurat pe 3 zile consecutive, după cum urmează:

În prima zi, 17 martie, va avea loc un rally, care este o activitate de cunoaștere a sediului, culturii organizaționale, mediului de lucru și a oportunităților de dezvoltare ale companiei gazdă. Studenților li se va asigura un mijloc de transport în comun.

A doua zi, 18 martie, va fi destinată activităților propuse de companiile participante. Companiile vor avea sesiuni de training cu studenții pe o temă de interes din domeniul tehnic, apoi vor prezenta pozițiile vacante în cadrul unui mentorship despre activitatea de zi cu zi a unui angajat al companiei.

A treia și ultima zi, 19 martie, va fi destinată workshop-urilor. În prima parte a zilei, studenții participanți vor avea oportunitatea să își îmbunătățească abilitățile de scriere a unui CV și a unei scrisori motivaționale, prin aprofundarea detaliilor importante despre parcursul lor profesional ce sporesc șansele de angajare. De asemenea, în a doua parte a zilei va avea loc și un workshop de interviu, unde participanții vor învăța metode eficiente de pregătire pentru un interviu și câteva tips and tricks. Noțiunile vor fi puse în practică prin simulări practice, facilitate de companiile participante.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, fii cu ochii pe pagina noastră de Facebook, dar și pe site-ul www.iasi.jobshop.ro,  pentru a afla primul ce se întâmplă la ediția de anul acesta.

Search

mai, 2024