„Adopt-a-Room” are un nou partener.

Fundația pentru Copii Ronald McDonald anunță un nou parteneriat în cadrul programului „Adopt-a-Room”. Up România va sprijini Casa Ronald McDonald București prin luarea în custodie a Camerei nr. 1 timp de un an. Astfel, compania va asigura sprijin tuturor familiilor cazate în această cameră și va contribui la continuitatea activității Casei Ronald McDonald București.

 

Construită în incinta Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Casa Ronald McDonald București a fost inaugurată în anul 2003 și până în prezent a găzduit peste 11.500 de persoane. Aici, familiile copiilor internați pe perioade îndelungate se pot odihni, li se asigură mese calde zilnice, pachete cu bunuri de primă necesitate și consiliere. Prin „Adopt-a-Room”, părinții se află în orice moment la câțiva pași de patul micului pacient, iar singura lor grijă este sănătatea acestuia.

„Dincolo de rentabilitate, de cifră de afaceri, Up este despre oameni, despre business, despre experienţe. Susţinem cauzele în care credem, cele care ne aduc cu un pas mai aproape de Mai bine, în fiecare zi. Unul dintre parteneriatele noastre de suflet este cel cu Fundaţia Ronald McDonald și este un motiv de mândrie pentru noi să ne putem număra nu doar printre prietenii şi susţinătorii acesteia, ci şi printre părinţii adoptivi ai unei camere din Casa Ronald McDonald București”, a declarat Elena Pap. Director Regional Up Group şi Director General, Up România.

Adopt-a-Room”

Președinta Fundației pentru Copii Ronald McDonald, Amalia Năstase a declarat „Suntem recunoscători să fim înconjurați de oameni buni cu care împărtășim aceleași valori, așa cum sunt partenerii și prietenii noștri de la Up România. Le mulțumim pentru implicarea generoasă in proiectul „Adopt-a-Room”  în numele tuturor familiilor care vor locui aici. Suntem convinși că binele unește mereu oamenii, iar oamenii unesc familii și le țin împreună.”

 

Despre Up România

 

Up România face parte din Grupul Up. Cu o prezență de 20 ani în România, compania oferă celor peste 20.000 de societăți client diverse instrumente de motivare: tichete de masă Up Dejun, Up Cadou, vouchere de vacanță  Up Vacanță, tichete sociale și tichete sociale pentru grădiniță Up Social, tichete culturale Up Cultură si o platforma de beneficii flexibile Up Multibeneficii.

Up România este specializată în soluții moderne de plată și de optimizare a costurilor pentru companii, angajați și parteneri comercianți.  Prin tot ceea ce facem, susținem creșterea puterii de cumpărare și îmbunătățirea calității vieții angajaților si societății, în general. Alimentație mai sănătoasă, acces la recreere și la cultură, consum responsabil, sustenabilitate – valori în care credem și pe care le susținem zi de zi. Pentru că știm că a construi o societate durabilă este ceva ce depinde și de noi.

 

Search

martie, 2024