A OPTA EDIȚIE PET EVENT: IAȘI, 18-19 IUNIE 2022

În zilele de 18 si 19 iunie 2022, sâmbătă şi duminică, iubitorii animalelor de companie sunt invitați în Palas Iași, la cea de-a opta ediție a „PET EVENT”, care se va desfășura în piațeta patinoar.

Vizitatorii târgului vor avea ocazia să asiste la demonstrații de hair style canin, parade canine, să participe la concursuri cu premii, demonstrații de dresaj oferite de Jandarmeria Iași, Poliția de Frontieră, vor putea face poze profesionale într-un cadru amenajat alături de prietenul patruped și chiar vor avea posibilitatea să adopte un cățel sau o pisicuţă.

pet event 2022

În ambele zile, „PET EVENT” va începe la ora 10.00 și se va încheia la ora 20:00 cu un spectacol sustinut de artiști locali.

Posesorii si iubitorii de câini din Iași s-au bucurat la fiecare ediție de noi surprize și multe premii oferite de partenerii evenimentului fără de care nu l-am putea organiza și am dorit să ducem traditia  mai departe, ajungând cu el la a VIII-a editie, tocmai pentru a crea acest cadru minunat pentru ei, iar Palas Iași are un trafic de peste 50.000 de vizitatori pe zi. Este un eveniment de suflet, fiind la rândul meu posesoare de cătel,”a declarat Ioana Gamen, organizator al evenimentului.

Acţiunea este organizată de „Event by Ioana Gamen”, în parteneriat cu Palas Iași.

 

Moderator eveniment: George Marici

Parteneri: Palas Iași, Primăria Iași, Wildly Design,

Partener principal: Vanelli Group

Parteneri: Maxi Pet, Animax, Husse, Peebo Salon Canin, Versele Laga, Vetro Solutions, Editura Gold, cărți cu folos!, THC Brewery bere artizanală, Cheffa, Clătita Hoinar, Nelea s Art, Boom baloane Iași.

Search

aprilie, 2024