Filarmonica MOLDOVA propune 2 concerte de excepție!

CONCERT SIMFONIC Filarmonica Moldova – 14 ianuarie 2022

Vineri, 14 ianuarie 2022, ora 19,00, orchestra simfonică a Filarmonicii „Moldova” din Iași  va susține la Casa de Cultură a Studenților, un concert simfonic sub bagheta dirijorului BOGDAN CHIROȘCĂ.

Solistă: KARINA ȘABAC – pian

În program:

– Wolfgang Amadeus Mozart – Trei concerte pentru pian și orchestră KV 107, după Johann Christian Bach (primă audiție)

– Wolfgang Amadeus Mozart – Simfonia nr. 29 în la major, KV 201

Biletele se găsesc la Casa de bilete Filarmonica Moldova din str.”Cuza Vodă” nr.29, iar în ziua concertului, ele pot fi procurate și de la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18,00.

Concert Filarmonica Moldova 14 ianuarie

CONCERT CORAL dedicat ZILEI CULTURII NAȚIONALE– 15 ianuarie 2022

DOR DE EMINESCU

Cultura românească se identifică printr-un mare simbol – Cuvântul ei cel mai profund – EMINESCU, poetul care a întruchipat mereu autenticul spirit românesc.

Ca un gest istoric, în fiecare an, pe 15 ianuarie, sărbătorim aniversarea zilei de naștere a marelui nostru poet național MIHAI EMINESCU și ZIUA CULTURII NAȚIONALE.

Concertul Corului academic „Gavriil Musicescu”, intitulat „DOR DE EMINESCU”, are loc ca un omagiu adus celui care a fost considerat cea mai importantă voce poetică din literatura noastră.

Vă invităm sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 19:00 în Sala „Eduard Caudella” – Casa Balș să ascultați câteva din celebrele lucrări compuse pe versurile marelui poet, cum ar fi „Sara pe deal”, „Somnoroase păsărele”, „Dorința”, „Lacul”, „Floare Albastră”, etc.

Dirijor: BOGDAN COJOCARU

Soliști: Luminița Bădărău, Liviu Muntean și Ionuț Ciobotaru

La pian: Ciprian Ciotloș

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29

Relații la telefon: 0332 882 025

Search

aprilie, 2024