Zbor direct Iași – Dublin cu Blue Air

Compania Blue Air anunță lansarea unei noi rute directe de pe Aeroportul Internațional Iași. Zborul Iași – Dublin (și retur) va fi operat începând cu data de 19 decembrie 2021 și va avea două frecvențe săptămânalemiercuri și duminică, după următorul program: IAS 20:00 – DUB 21:50  și DUB 22:40 – IAS 04:45. Din 22 iunie 2022, cursele vor fi suplimentate cu o nouă frecvență, în ziua de vineri, astfel:

IAS 20:00 – DUB 21:50 și DUB 22:40 – IAS 04:45.

avion Blue Air

 

Tarifele pe segment de zbor spre capitala Irlandei pornesc de la 39,99 euro, iar biletele de avion sunt disponibile în sistemul de rezervări online: www.flyblueair.com.

 

Dublin este a doua destinație ce va fi deservită de Blue Air, în acest an, de pe Aeroportul Iași, după Londra-Heathrow, zboruri regulate spre aeroportul-hub fiind operate din luna mai.

 

Ne bucură vestea că partenerul nostru Blue Air va deschide o nouă rută la Iași, semn că proiectul reînființării bazei permanente la Aeroportul Iași, în vara anului viitor, prinde contur din ce în ce mai mult. O nouă legătură cu Vestul Europei este un câștig pentru orașul nostru, asigurând astfel creșterea conectivității și a traficului de pasageri. Dublin este una dintre cele mai populare capitale ale Europei, fiind totodată un important centru economic și academic, un oraș cu o cultură bogată și o istorie captivantă pe care orice turist și-ar dori să le descopere. Îi îndemn pe ieșeni și pe toți cei ce călătoresc pe Aeroportul Iași să folosească noua rută operată de Blue Air și să se bucure de oportunitățile pe care aceasta le oferă. Mulțumesc, totodată, companiei aeriene pentru susținerea privind dezvoltarea Aeroportului Iași și consolidarea parteneriatului nostru”, a declarat Vasile Stoicea, Director General Provizoriu al R.A. Aeroportul Iași.

 

Reamintim că Blue Air va avea o bază permanentă în Iaşi, începând cu vara lui 2022, urmând să opereze zboruri directe și către alte orașe ale Europei, precum: Barcelona, Madrid, Roma, Paris (Charles de Gaulle), Bruxelles, Atena, Amsterdam. În prezent, compania low-cost mai operează pe Aeroportul Iași curse către Londra-Heathrow și Otopeni.

Search

aprilie, 2024