DJ SHIVER pe scena Senzoria!

DJ SHIVER din nou la Iasi pe 24 iulie 2021. E dj-ul care a venit la AFTERHILLS chiar in ultima zi si a facut super atmosfera. Pe aceeasi scena vor mai fi si Chris Hype si DJ Raul.

DJ Shiver aka Alexandru Gherman activează în domeniul muzical clujean încă din anul 2008. În tot acest timp a participat la sute de festivaluri şi sute de petreceri atât în ţară cât şi în străinătate. Alexandru este din Târgu Mureş şi a venit la Cluj în urmă cu aproape 10 ani pentru facultate, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să caute o locaţie unde să pună muzică. Deşi nu a fost chiar cea mai fericită alegere, acolo a început ascensiunea lui în cariera de DJ.

dj shiver la senzoria

DJ Shiver este un tânăr care iubeşte muzica, astfel a ajuns să fie din ce în ce mai căutat de organizatorii de festivaluri de peste hotare. Alexandru este de părere că se află undeva la mijloc între mainstream şi muzică underground, iar segmentul lui de public este unul mult mai mic. De asemenea, are o a doua identitate DJ Ethylen prin intermediul căreia pune doar muzica pe care o ,,construieşte” de la început până la sfârşit. Alexandru promovează foarte mult stilul american, pe care mulţi DJ din România se feresc să îl abordeze, datorită faptului că este mult mai agresiv. Reuşitele sale se numără una după alta, însă rămâne destul de modest. A participat şi la emisiunea ,,Românii au talent” pentru a dovedi  publicului câtă muncă este în spatele unui set pe care DJ-ul îl pune, spre încântarea tuturor la un festival sau la o petrecere. Însă simte că oamenii, acuzându-i pe DJ că doar pun muzică de pe un stick, nu le permit să fie acea tranziţie care, de altfel, este una necesară.

Începând cu anul 2008 şi până în prezent DJ Shiver promovează genul techno cu influenţe Electro și  Progressive în cluburi din țară și nu numai, trecând de la CD’uri la TRAKTOR, împărțind scena cu alți Dj ca: Tiga, Anthony Rother, Simina Grigoriu, Deekline, Ed Rush, Gojira, Marika, Leizaboy, Carlos, Jay Bliss, Val Laville, Sauce, Faibo X, Dox, Breky și mulți alții. A  început să producă piese, cu puțin ajutor de la Sergiu Nădășan. Influențat de Derrick May, Chris Liebing, Steve Aoki, Moby & Dan Bazix. În seturile sale veți putea asculta piese de la producătorii:  Umek, Lutzenkirchen, Spartaque, Cardo, Dataworx, D-nox & Beckers, Steve Aoki, Superstrobe, Axel Karasis, Alex di Stefano, Gloumout etc. DJ Shiver a realizat un lucru măreţ pentru tinerii pasionaţi de muzică prin fondarea unei şcoli de muzică la Cluj denumită  ,,FIRST FREE DJ SCHOOL”. Prin fondarea acestei şcoli el doreşte să scoată în evidenţă tinere talente orientate către muzică şi să le convingă să-şi urmeze visurile fără teamă.

DJ Shiver aka Alexandru  Gherman doreşte ca oamenii să înţeleagă că DJ-ii sunt de fapt o tranziţie către ceva mai bun, către concerte către cultură. Ambițios și cu multă energie Alex vrea să atingă performanțele maxime ale industriei dorind să împartă scena cu alți Dj de top de peste tot în lume.

 

SENZORIA din 24 iulie 2021, incepe la ora 16:00.

Detalii eveniment:

https://www.facebook.com/events/270936148154416/?ref=newsfeed

Bilete:

https://app.eventway.io/e/senzoria-4

Search

mai, 2024