Felicia Inflorita

A inflorit Centrul Comercial Felicia! Nu este doar un mod de a spune, ci a inflorit la propriu. Saptamana aceasta faci shopping si te bucuri si de frumsetea decorurilor florale de pe galeria Felicia.

Primavara aceasta, la Centrul Comercial Felicia, poti admira decoruri din flori naturale si stabilizate, care iti aduc emotii pozitive de fiecare data cand le vezi. Se spune ca florile ne fac mai fericiti. Si de ce n-ar fi asa? Uita-te cu atentie la expresia unei persoane care primeste flori si vei vedea cum zambeste instant!

felicia-inflorita

Asadar, Centrul Comercial Felicia doreste sa aduca zambete pe chipurile clientilor, in special pe cele ale clientelor.  In saptamana 17 – 23 mai, pe culoarul din mijloc al galeriei Felicia, sunt amenajaet decorurile din flori naturale si stabilizate. Poti face poze sau selfie-uri pentru Instagram sau Facebook, iar daca vrei sa afle si prietenii tai, posteaza-le cu hashtagul #FeliciaInflorita.

Florile stabilizate sunt plante vii, care sunt conservate pentru a avea o durata de viata mai mare. Aspectul ramane in continuare natural, culoarea ramane impecabila, iar florile sunt mai flexibile si mai puternice. Florile sau plantele stabilizate sunt mai usor de intretinut deoarece nu necesita apa, lumina sau hranire si isi pastreaza aspectul proaspat.

Decorurile din centrul comercial sunt realizate din flori predominant stabilizate, iar pentru un plus de prospetime, contin si flori naturale nestabilizate.

Felicia Inflorita poate fi vizitata in mod gratuit, accesul la decorurile din flori este liber, cu rugamintea de a pastra distanta fata de cei din jur.

Te invitam saptamana aceasta sa admiri decorurile din flori naturale, de la Centrul Comercial Felicia!

Search

aprilie, 2024