De Paste, joaca iti aduce premii

Vino la Centrul Comercial Felicia si descopera surprizele primaverii!

Centrul Comercial Felicia este locul unde vei gasi tot ce ai nevoie pentru sarbatorile de Paste, iar cumparaturile iti sunt rasplatite cu premii pe loc sau la tombola, la Centrul Cromatic.

In perioada 12 aprilie – 1 mai, vino cu bonurile de cumparaturi de minimum 200 Ron de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul Carrefour, si inscrie-te in campanie la Centrul Cromatic, situat pe culoarul din mijloc, in zona magazinelor Takko si Deichmann.

premii+pate+felicia+iasi

*Bonurile de cumparaturi sunt valabile doar din ziua inscrierii in campanie.

In campania ”De Paste, joaca iti aduce premii”, primesti unul dintre premiile oferite pe loc, prin tragere la sorti:

  • Cutiile cofetarului
  • Vouchere de cumparaturi 20 Ron
  • Sticle de suc
  • Ciocolate
  • Cadouri personalizate – sticle sport pentru apa, accesorii pentru gatit, cani.

Tombola: 15 electrocasnice

Automat, in baza bonurilor de cumparaturi, te inscrii si la tombola pentru cele 15 electrocasnice: 5 blendere, 5 cuptoare cu microunde si 5 aspiratoare. Extragerea este saptamanala, iar norocosii castigatori sunt anuntati pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia si pe site.

Premii Cromatic

De Paste, primesti premii si in sistemul de fidelizare Cromatic. Aduna puncte pe cardul de fidelizare si poti accesa, la alegere:

  • Geluri de dus
  • Vouchere la sala de fitness
  • Vouchere de cumparaturi de 20 Ron

 

Nu ai card Cromatic? Fa-ti un card de fidelizare NOU in perioada campaniei de Paste si primesti cadou de bun venit: un pachet de cafea.

Cardul Cromatic se face prin completarea formularului de inregistrare si il primesti pe loc si in mod gratuit. Iti inregistrezi bonurile de cumparaturi, la Centrul Cromatic si suma bonurilor se transforma in puncte, iar punctele in premii. Suna bine, nu-i asa?

Suprizele primaverii continua la Felicia!

In weekendurile 17 – 18 aprilie si 24 – 25 aprilie, intre orele 12.00 si 16.00, te provocam cu un joc amuzant, care se desfasoara pe culoarul in mijloc, in Centrul Comercial Felicia. Participarea este gratuita! Doar sa ai indemanarea la tine si sa nimeresti urechile jucause ale iepurasilor si primesti un ou de ciocolata. Pare simplu, nu? Te invitam sa te convingi!

Afla mai multe detalii pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia si pe siteul www.felicia-iasi.ro.

Search

aprilie, 2024