Zbor Iasi – Londra din mai 2021

Aeroportul Iași și compania Blue Air anunță deschiderea unui nou zbor Iasi-Londra, Aeroportul Heathrow, în data de 18 mai 2021. Acest zbor Iasi-Heathow (și retur) va avea trei frecvențe pe săptămână: marți, joi și sâmbătă, conform următorului program:

IAS 18:20 – LHR 19:35       

LHR 20:25 – IAS 01:30

Zbor Iasi - Londra

Cu această ocazie, Blue Air a lansat și primul serviciu ultra low-cost direct între cele două aeroporturi.  Biletele, disponibile deja pe site-ul companiei – https://bit.ly/3nwseSt -, au prețuri pornind de la 9,99 euro/segment, și toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Prezent la Iași, Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air, a mai anunțat că Iașul va fi conectat cu 12 noi destinații interne și internaționale, prin hub-ul său din București, în cadrul orarului de vară 2021: Amsterdam (1 oprire), Atena (1 oprire), Bruxelles (1 oprire), Cluj Napoca (1 oprire), Larnaca (1 oprire), Madrid (1 oprire), Milano – Linate (1 oprire), Munchen (1 oprire), Paris – Charles de Gaulle (1 oprire), Roma (1 oprire) Stuttgart (1 oprire) și Timișoara (1 oprire). Totodată, Blue Air intenționează să se asocieze cu mai mulți transportatori ce operează pe Aeroportul Heathrow, pentru a crește opțiunile de conectivitate pentru clienții români din întreaga lume.

Suntem foarte încântați de revenirea companiei Blue Air pe Aeroportul Iași, prin lansarea acestui zbor în premieră între orașul Iași și Londra-Heathrow, principalul nod aerian al Regatului Unit și unul dintre cele mai importante aeroporturi din lume, atât din punct de vedere al traficului de pasageri cât și din punct de vedere al  diversității rețelei de conexiuni. Legătura cu acest hub intercontinental înseamnă oportunități de călătorie în orice colț de lume precum și posibilitatea de a atrage un cât mai mulți pasageri din toată regiunea și chiar din Republica Moldova. Suntem încrezători că  acest zbor Iasi-Londra Heathrow, o rută mult așteptată, va avea succes, acesta fiind doar începutul unei colaborări extrem de benefice. Consolidarea parteneriatelor cu companiile aeriene și deschiderea de noi zboruri internaționale sunt parte din strategia noastră de dezvoltare pe termen lung. Blue Air rămâne un partener strategic pentru business-ul aeroportului nostru și pentru dezvoltarea întregii regiuni de Nord-Est, iar pe această cale doresc să mulțumesc încă o dată conducerii companiei pentru deschidere și încrederea pe care ne-a acordat-o”, a declarat Vasile Stoicea, Director General Provizoriu al Aeroportului Iași.

Search

aprilie, 2024