TARGUL DE CARIERE PRIVESTE INAINTE

 

De la locuri de munca la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesionala, discutii cu experti despre diverse teme, interactiuni directe intre participantii la evenimente si reprezentantii angajatorilor activi, chiar si interviuri de angajare, toate oportunitatile vor fi disponibile vizitatorilor la Targul de Cariere in perioada 18 martie – 23 aprilie 2021.

targul de cariere 2021

Targul de Cariere, cea mai complexa retea de evenimente de recrutare si employer branding din Romania si Republica Moldova, implineste in acest an 15 ani de activitate si pregateste o noua editie cu variante profesionale dedicate celor preocupati de cariera.

Startul editiei de primavara il da Targul de Cariere Iasi in zilele de 18 si 19 martie. Rand pe rand, in fiecare saptamana, vor urma evenimentele dedicate comunitatilor din localitatile si imprejurimile oraselor Cluj, Chisinau, Brasov, Sibiu, Targu Mures si Oradea. Pentru fiecare dintre cele 7 evenimente, Targul de Cariere implementeaza diferite concepte de comunicare si actiuni menite sa atraga cat mai multi participanti din domenii cat mai diverse.
Chiar daca, in contextul actual, evenimentele cu mii de oameni nu au loc fizic, Targul de Cariere a reusit sa-i redirectioneze pe cei dornici de dezvoltare profesionala sau in cautarea unui loc de munca catre mediul online, prin multe variante personalizate, concentrate pe orasele unde a construit comunitati in cei 15 ani de activitate. La fiecare eveniment online participa intre 3.500 si 15.000 de persoane, insumand 60.000 de vizitatori pe editie, toti avand CV-ul pregatit pentru aplicare la pozitiile disponibile pe targuldecariere.ro.

Noutatea acestei editii este adusa de o serie de variante ale comunicarii eficientizate si adaptate pe nevoile angajatorilor pentru obtinerea rezultatelor asteptate. Totodata, companiile participante la Targul de Cariere vor fi promovate inainte de inceperea evenimentului catre audienta potrivita criteriilor de angajare si in toate orasele in care ofera locuri de munca. Domeniile in care se ofera locuri de munca sunt diverse, de la retail, resurse umane, marketing, inginerie, consultanta sau IT si pana la automotive, contabilitate, financiar si constructii, posturile disponibile si numarul acestora fiind diferite de la un oras la altul. In plus, editia de primavara va include si joburi part-time, si internship-uri.

Evenimentele aduc in prim-plan interventii si interactiuni live moderate din studioul Targul de Cariere si difuzate pe pagina evenimentului, pe Youtube, Facebook si LinkedIn. Printr-un mix de aplicatii de comunicare online si transmisii video live, participantii la Targul de Cariere vor avea acces la webinarii si prezentari ale companiilor aflate in proces de recrutare, la posturile disponibile, precum si la discutii directe pe chat-uri cu recrutorii prezenti.
Recrutarea si comunicarea este efectuata intr-un mod inteligent prin intermediul platformei targuldecariere.ro, pe care cei interesati se inregistreaza, respectiv se autentifica cu CV-ul actualizat. In doar cateva clipe, CV-ul poate sa ajunga in atentia angajatorului, pe baza unui click pe butonul de aplicare de la anuntul de angajare. Totodata, aceasta platforma este singurul loc unde candidatii pot primi raspunsuri la intrebari, in timp real, prin sistemul de chat integrat la standurile virtuale ale expozantilor. Organizatorii evenimentului incurajeaza interactiunea si recomanda participantilor sa se consulte cu reprezentantii companiilor de la standuri, inainte de aplicarea CV-ului.

In fiecare primavara si toamna, Targul de Cariere pune piata muncii in miscare oferind variante multiple de recrutare companiilor si speranta celor care sunt in cautarea unui loc de munca, prin evidentierea multitudinii oportunitatilor existente in piata, chiar si in cele mai dificile perioade.
Anul 2020 a fost cu situatii neasteptate care au atras o nevoie puternica de adaptare si reinventare. Cu toate acestea, Targul de Cariere a demonstrat ca este mai puternic, transformand si indreptand piata muncii in directia potrivita asteptarilor comunitare.
Din 2006, de la primul eveniment si pana in prezent, Targul  a devenit cea mai raspandita solutie de recrutare selectiva si a avut un rol esential in formarea pozitiva a pietei muncii. De fiecare data, a contribuit la dezvoltarea de competente, descoperirea de talente si a sanselor de angajare pentru acestea.
Astazi, Targul de Cariere este renumit pentru credibilitatea si transparenta pe care o inspira prin solutiile sale de recrutare si employer branding companiilor care angajeaza si se dezvolta in orasele Cluj, Chisinau, Iasi, Brasov, Sibiu, Oradea si Targu Mures. Promoveaza actualitatea, schimbarea, adaptarea la situatii noi, dezvoltarea in cariera si reinventarea profesionala, iintr-o lume iin care idealurile devin tot mai intangibile.

Priveste inainte impreuna cu Targul de Cariere si hai ca variante exista!

Search

martie, 2024