Ce va pune Mosul in ghetute?

Evenimentul ”Ce va pune Mosul in ghetute?” este unul dintre cele mai asteptate activitati ale anului atat de catre echipa Centrului Comercial Felicia, dar mai mult de catre miile de oameni care asteptau cu nerabdare sa primesca ghetutele cu surprize de la Mos Nicolae.

Evenimentul a devenit o traditie pentru Centrul Comercial Felicia si este organizat de 11 ani. De la an la an, tot mai multi oameni au venit cu ghetutele lustruite si au primit cadouri.

Ca va pune Mosul in ghetute

In conditiile in care evenimentele de orice fel sunt suspendate anul acesta, pentru siguranta tuturor, Centrul Comercial Felicia doreste sa ofere cadouri copiilor si clientilor care fac parte din sistemul de fidelizare Cromatic. Astfel, evenimentul va avea o editie speciala, adaptata la conditiile pandemiei, dar care tot va aduce bucurie celor mici si celor mari.

”Ghetutele de la Mos Nicloae” sunt pline cu dulciuri si jucarii, iar clientii care detin card Cromatic si au acumulat puncte pe parcursul anului, le pot accesa in sistemul de fidelizare de la Centrul Cromatic, in perioada 2 – 6 decembrie.

1 ghetuta = 1 zambet, iar zambetul unui copil este cel mai bun leac pentru suflet!

Cadourile din ghetutele lui Mos Nicolae vor ajunge si la copiii cu nevoie speciale, din judetul Iasi, prin organizatia nonguvernamentala AMA – Zambet de Copil. Centrul Comercial Felicia doreste sa ofere cat mai multe zambete copiilor si au pregatit pachete cu dulciuri si jucarii, care vor ajunge in ghetutele copiilor.

Asociatia AMA – Zambet de Copil, doreste sa redea copiilor speranta unei vieti mai bune, fara grija zilei de maine, sa ii ajute sa se integreze in societate alaturi de copiii normali, sa simta ca fac parte din aceasta lume si sa se bucure de toate beneficiile acestei vieti.

Editia speciala a evenimentului ”Ce va pune Mosul in ghetute?”, de anul acesta, va aduce bucurie copiilor, dar si clientilor care detin card Cromatic. Multumiri tuturor celor care au participat in anii trecuti!

Afla mai multe detalii pe siteul www.felicia-iasi.ro si pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

aprilie, 2024