Cum sa cresti o gradina interioara fara spatiu

Imagineaza-ti cum rupi busuiocul proaspat si ferm in pizza sau prepari o ceasca de ceai cu menta fara pesticide direct de pe tulpina. Ai o gramada de verdeata ecologica si rosii cherry pentru salata ta. Toate acestea  din gradina interioara fara a fi nevoie sa faci o excursie la ferma, in piata sau in magazinele mari.

Vrei ierburi, legume si flori chiar pe blatul tau, din casa? Cu sisteme inovatoare de gradinarit este foarte usor sa iti faci o gradina interioara.

Cele mai bune aparate sunt dotate cu LED-uri incorporate, care simuleaza lumina soarelui pentru a ajuta la fotosinteza. Rezervoarele cu auto-udare sunt setate, astfel incat sistemele de notificare sa iti spuna cand nivelul scade. Iar setarile modului de vacanta, iti permit sa calatoresti fara ca plantele tle sa moara.

Gradinile de blat ne invata valoarea de a fi autosuficienti si cat de relaxant si confortabil este ca natura sa prospere in peretii propriilor case. Pe langa curatarea aerului de poluanti, plantele in casa sunt dovedite stiintific ca scad nivelul de anxietate si stres, iar astfel va creste starea de spirit, productivitatea si creeaza creativitatea.

Deci, vrei sa ai propria gradina in interior? Poti folosi ghivece obisnuite, insa astazi, iti vom prezenta cateva sisteme din care poti alege pentru a avea un colt verde pe blat. gradina interioara Click & Grow

Apasa si creste gradina inteligenta

 

Una dintre gradinile originale de blat, Click & Grow vine cu o optiune de trei sau noua poduri. Cele 50 de soiuri de pod bio degradabile sunt pregatite in prealabil cu sol inteligent, un nano-material brevetat, care elibereaza automat nutrienti, oxigen si apa in doze calibrate optim si seminte, de la flori si ierburi la legume si salate. Exista, de asemenea, un Pod Experimental Plant, in care poti adauga orice seminte. Nu trebuie decat sa umpli rezervorul cu apa, sa atasezi pastaile si sa pornesti lumina LED care simuleaza lumina soarelui. Bucura-te sa iti  privesti cum rasar la viata, propriile plante.

Perfect pentru spatii mici, il poti muta usor. Rezervorul de apa mentine aprovizionarea pentru o luna, ceea ce inseamna ca plantele tale sunt in siguranta, chiar daca calatoresti.  Exista un indicator usor de citit al nivelului apei, asa ca stii cand sa il reincarci!

AeroGarden Bounty Elite

AeroGarden Bounty Elite

Sistemele de gradina ale blatului AeroGarden folosesc tehnologie hidroponica, unde plantele cresc in apa, in loc de sol. Bounty Elite poate creste noua plante in acelasi timp. O structura eleganta, vine intr-o varietate de optiuni de culori.

Pur si simplu tot intr-un set de seminte. Exista peste 165 de seminte din care sa alegi, inclusiv flori, ierburi, frunze de salata si legume sau poti sa plantezi propriile seminte in kiturile Grow Anything. Adauga semintele si apa, apoi porniti usor. Hota cu LED-uri emite 50 de wati de lumini albe, rosii si albastre, ceea ce ofera un spectru complet de lumina solara. Acesta este reglabil la luminozitate si se extinde pana la 24 de inci, ceea ce il face perfect pentru flori si legume inalte, cum ar fi rosiile si ardeii copti. Exista, de asemenea, un atasament de spalier optional pentru plantele care au nevoie de suport.

Ecranul digital afiseaza toate statisticile vitale, cum ar fi: nivelul apei, zilele plantate, ofera amintiri pentru momentul in care sa adaugi lucruri precum apa si plante. Conecteaza sistemul la reteaua WiFi si Alexa, functia pentru modul de vacanta si aceasta este una dintre cele mai avansate gradini interioara.

gradina interioara Greenjoy

Set de gradina hidroponica interioara Greenjoy

Sistemul hidroponic de la Greenjoy iti permite sa cresti pana la 15 plante in acelasi timp, inclusiv legume mai mari. Foloseste un sistem pe baza de bureti in loc de sol, impreuna cu lumini LED cu spectru complet pentru a imita soarele plus un ventilator pentru imiterea brizei naturale. Acesta din urma este ceva ce nu am mai vazut in niciun alt sistem de gradinarit.

Pur si simplu adaugi propriile seminte, torni apa in bazin si adaugi nutrientii inclusi atunci cand este indicat de lumina de notificare si esti pregatit pentru a creste nenumarate feluri de fructe, ierburi si legume.

Sprout’s Growframe

Cadru modern de germeni

Nu ai destul spatiu pe blat sau pe podea pentru a-ti putea creste plantele? Modernul cadru Sprout’s Growframe poate fi atarnat pe perete si este conceput pentru a arata ca o opera de arta.

Designul de sera asigura o umiditate optima pentru ca plantele tale sa intre in interior. Pur si simplu monteaza, adauga plantele si seteaza cronometrul aplicatiei pentru lumina LED, care se incadreaza in 400 de nanometri (nm) la 700 nm lungime de unda, perfecte pentru Clorofila A si B pentru a produce zahar pentru a alimenta cresterea plantelor.

Exista o functie pentru momentul in care luminile se aprind sau se sting, pentru a imita efectul zorilor sau al amurgului. Descarca aplicatia de telefon Modern Sprout pentru a controla luminile sau a le seta pe un cronometru.

gradina interioara LeGrow Self Watering

Plantator interior LeGrow Self Watering

Unitatile modulare albe din portelan LeGrow pot fi ingramadite unul langa celalalt pentru a face o gradina interioara la fel de mare sau de mica pe cat doresti. Fiecare unitate poate creste o planta, nu exista pastai pre-insamantate aici, asa ca poti planta literalmente orice. Plantele cu auto-udare retin pana la 30 ml de apa, deci trebuie sa le reincarci mai rar.

Daca nu ai lumina naturala, adauga lampa LED TG-06, care simuleaza lumina soarelui timp de opt ore zilnic pentru a ajuta planta sa creasca optim. Acesta este posibil cel mai economic si adaptabil sistem de gradina.

Trusa pentru cultivarea ciupercilor organice Roots

Trusa pentru cultivarea ciupercilor organice Roots

Acest kit ofera ceva cu totul unic, iti cresti propriile ciuperci. Deschide doar cutia, gadila solul pe baza de plante care este semanat in prealabil cu icre de ciuperci si astfel ai propriul lot de ciuperci proaspete in doar 10 zile. Fiecare cultura produce in jur de patru portii de ciuperci de stridie de perle si fiecare cutie poate creste doua culturi.

 

Poti avea intr-un mod simplu si eficient propria gradina la tine acasa, astfel vei avea ingrediente proaspete, fara a le mai cauta prin diferite magazine. Tu te-ai gandit unde sa iti amplasezi mini gradina interioara? Daca esti in cautare de alte activitati relaxante poti sa arunci un ochi si pe acesta lista!

 

Search

martie, 2024