Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 1000 Ron

Iulie este luna reducerilor in magazine si Centrul Comercial Felicia are un super concurs pe pagina de Facebook, unde poti castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 1000 Ron, valabil la magazinul Office Shoes, ca sa te bucuri de promotii si de shopping.

Cum te inscrii la concurs?

  1. Click AICI pentru a accesa postarea concursului
  2. Scrie un comentariu cu numele unei prietene sau prieten
  3. Distribuie postarea concursului pe pagina ta
  4. Like paginii de Facebook Centrul Comercial Felicia (daca nu ai dat deja)

Concursul se desfasoara in perioada 13 – 19 iulie, iar norocosul castigator va fi ales prin tragere la sorti, pe platforma www.commentpicker.com. Numele acestuia va fi anuntat pe 20 iulie pe pagina de Facebook a Centrului Comercial Felicia si pe site. Premiul de care se va bucura castigatorul este un voucher de 1000 Ron, valabil la magazinul de incaltaminte Office Shoes, dun Felicia.

Acum ca te-ai inscris la concurs, iti recomandam sa vizionezi videoclipul de la postarea concursului, ca sa afli ce haine, incaltaminte si accesorii sunt in magazinele din Felicia. Alexandra si Tatiana au fost in magazine si au ales articole la reducere, cu care au alcatuit tinute potrivite pentru a petrece timpul in oras sau in natura. Vara aceasta este un pic altfel, asa ca timpul petrecut afara, in aer liber, este cea mai buna alegere, ca o masura de preventie pentru siguranta tuturor. Cu siguranta vei recunoaste locurile pe unde s-au plimbat, asa ca iti dorim vizionare placuta!

Magazinele de haine, incaltaminte si accesorii din Centrul Comercial Felicia au promotii la articolele de sezon si poti achizitiona produse la preturi reduse cu pana la 70%. Asadar, spor la cumparaturi!

Multimiri magazinelor si partenerilor din campania ”Plecata dupa reduceri la Felicia”, organizata de Centrul Comercial Felicia!

Detalii pe siteul www.felicia-iasi.ro si pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia!

Search

martie, 2024