Suvite uscate si despicate? Ai nevoie de iasomie.

Cunoscuta in India sub denumirea de ,,regina florilor”, iasomia este considerata nu numai o planta decorativa, ci si un remediu impotriva stresului. Florile de iasomie contin ulei eteric, acetat benzilic, alcool benzilic, linalcool, indol si iasmon.

Vara este deja aici, iar mai mult soare inseamna mai multa distractie. Insa pentru tine poate fi in acelasi timp si o provocare pentru parul tau. Cu cat iti expui parul mai mult la soare, cu atat el se usuca si se deterioreaza. Parul este important pentru aspectul tau, de aceea trebuie sa il ingrijesti corect si sa nu lasi ca expunerea la soare sa atace sanatateaa parului si a scalpului tau.

Grasse, un oras din Franta este considerat capitala mondiala a parfumurilor si a iasomiei. Parfumuri legendare precum Chanel’s No. 5 si Jean Patou’s Joy au luat nastere aici, iar parfumul din produse, chiar si din masti ramane mult timp dupa spalare.

Femeile cochete franceze prefera sa aiba grija de elementele de baza ale aspectului lor. Ele prefera sa recurga la masuri naturale pentru sanatatea parului sau a pielii decat sa foloseasca produse cu substante chimice.par despicat

Cum functioneaza?

Uleiurile naturale din aceasta masca de par te vor relaxa si iti vor purifica scalpul. De asemenea iti stimuleaza circulatia sangelui si incurajeaza cresterea parului. Acestea sunt foarte bune pentru hranirea si intretinerea suvitelor de par uscate si despicate, facandu-le netede, elegante si lucioase. Daca utilizezi regulat si corect acest tratament vei avea aceste rezultate.

Ingrediente

  • 1 cana flori proaspete de iasomie
  • 1 cana iaurt
  • 1 lingura ulei de nuca de cocos

iasomie

Cum sa faci masca de par de iasomie?

Primul pas pe care trebuie sa il faci in realizarea acestei masti de par este sa zdrobesti florile de iasomie pentru a elimina uleiurile. Apoi adaugi iaurtul si uleiul de nuca de cocos. Acum, tot ce trebuiesa faci este sa amesteci bine intreaga compozitie.

Dupa ce toate ingredientele au fost amestecate bine poti aplica pasta pe parul uscat. Puneti o plasa de baie pentru par si acopera cu un prosop fierbinte. Ramai asa timp de jumatate de ora, apoi poti sa iti reiei ritualul normal pentru par.

Te poti rasfata cu retete frantuzesti chiar la tine acasa. Ai grija de sanatatea si aspectul parului tau pentru a fi sanatos si stralucitor chiar si dupa acest sezon.

 

Search

aprilie, 2024