Care sunt magazinele deschise din Centrul Comercial Felicia?

Odata cu trecerea de la starea de urgenta la starea de alerta, unele magazine din Centrul Comercial Felicia s-au deschis, in conformitate cu regulile impuse de autoritati. In schimb, in continuare, pentru siguranta tututor clientilor si angajatilor, masurile de preventie cu care ne-am obisnuit trebuie respectate. Dintre acestea, mentionam ca purtarea mastii este ogligatorie in magazinele din Felicia si distanta de 2 m fata de persoanele din jur trebuie respectata atat pe galerie, cat si in incinta magazinelor. Intrarea si iesirea din centrul comercial se face organizat, dupa indicatiile agentilor de paza.

O masura noua care este implementata, conform hotararilor date de autoritati, la intrarea in centrul comercial, este obligatoriu sa se verifice temperatura corporala a fiecarui vizitator. Este interzis accesul in centru comercial, persoanelor care au temperatura corporala mai mare de 37,30 C.

Magazinul Takko este printre singurele magazine care au redeschis, incepand cu 15 mai, iar accesul este prin exterior, aceasta fiind o conditie impusa de noile reglementari date prin starea de alerta, pentru evitarea aglomerarii in interiorul galeriei.

Lista completa a magazinelor deschise in Centrul Comercial Felicia este AICI.

centrul comercial felicia

Search

aprilie, 2024