Ce purtam vara asta?

Chiar daca majoritatea magazinelor sunt inchise acum, asteptam cu nerabdare sa ne revedem, cand vom putea umbla prin centre comerciale, in siguranta. Pana atunci, ne mai uitam pe Facebook, mai facem o comanda online, mai tragem cu ochiul sa vedem ce purtam vara asta.

Magazinele de imbracaminte si incaltaminte, din Centrul Comercial Felicia, sunt inchise temporar, dar online puteti vedea ce noutati au. Am selectat cateva tinute si produse de imbracaminte si incaltaminte, care ni se par simpatice. Speram sa va placa si sa va inspire!

Asadar, ce purtam vara asta?

rochie orsaypantaloni orsay

  1. Culori pastelate

Rochiile de la Orsay sunt in culori linistite ca o dimineata de vara. Culorile pastelate sunt acele nuante deschise, care iti dau senzatia de calm si relaxare. Daca credeti in psihologia culorilor, aceste culori sunt asociate cu confortul si familiaritatea.

rochie scurta imprimeu

fusta imprimeu

 

  1. Imprimeuri, imprimeuri, imprimeuri

De cealalta parte, contrar culorilor pastelate, se poarta imprimeurile. Va recomandam, daca va plac imprimeurile (noi le adoram), sa folositi in tinuta o singura piesa cu imprimeu, combinata cu o culoare fara model.

Daca purtati o rochie sau un costum cu imprimeuri, va recomandam folositi accesorii simple, in culori deschise sau de culoare neagra, in functie de culoarea predominanta din restul tinutei.

tricou galbentricou imprimeu

  1. Culori indraznete

Acusi ne intoarcem la birou si ce purtam, ca sa ne simtim confortabil, dar in acelasi timp sa fim casual office? Takko ne ofera cateva idei.

Zilele in care purtam haine colorate sunt pline de energie!

incaltaminte deichman

Trecem la incaltaminte. Tot doua trenduri am gasit in colectiile magazinelor din Felicia, pe siteurile si paginile lor de Facebook: culori vibrante si culori pastel.

sandale vara

Acestea sunt tinutele si articolele care ne-au atras atentia si pe care le impartasim cu voi. Speram ca v-au placut si sa ne revedem cu bine! #totuvafibine

Mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

sandaleta rita ora

Search

septembrie, 2020