Activități de cuplu acasă în perioada coronavirus

Știm că să stai acasă e plictisitor, mai ales când ești tânăr și energic. Totuși, în condițiile răspândirii coronavirusului, vă recomandăm tuturor celor care  nu sunteți nevoiți să mergeți la serviciu, să rămâneți acasă și să nu vă supuneți riscului. Ce-i de făcut, în acest caz? Dacă vă aflați alături de partenerul de viață, nimic mai simplu decât să mutaţi distracţia în intimitatea căminului vostru. Descoperă în continuare câteva idei grozave ca să te distrezi pe cinste cu partenerul tău acasă.

Bucket list pentru cupluri

Activitate pentru cupluri în care vă treceţi pe o listă tot ce vreţi să încercaţi împreună. Este foarte util să faceţi asta pentru că adeseori se poate uita ce idee aţi avut la un moment dat. Astfel, ştiţi că aveţi activităţile pe listă şi tăiaţi pe rând ceea reuşiţi să faceţi împreună. Jocul e bun şi pentru a vă da seama câte lucruri aţi reuşit să faceţi şi prin câte aţi trecut împreună.

 

 Organizaţi un maraton de jocuri video

Dacă împărtăşiţi pasiunea pentru jocuri video, de ce nu aţi organiza – dacă nu aţi făcut-o până acum – un adevărat maraton de gaming? Faceţi-vă stocul de jocuri şi nu uitaţi să ţineţi scorul pentru a vedea cine învinge. Cum nu este deloc exclus să nu vă placă amândurora chiar aceleaşi jocuri video, alternaţi preferinţele fiecăruia astfel încât să fiţi amândoi mulţumiţi. Şi, bineînţeles, cum toată tărăşenia trebuie să fie distractivă, adăugaţi în program şi nişte jocuri haioase, precum acelea care implică mişcări de dans (un exemplu în acest sens este jocul ,,Dance Dance Revolution” pentru consola Wii).

Războiţi-vă în bucătărie

Fie că aveţi sau nu talent într-ale gătitului, de ce nu v-aţi transforma bucătăria în teatrul de luptă pentru titlul de (master)chef? Nici măcar nu trebuie să vă gândiţi la ceva complicat: pur şi simplu folosiţi produsele pe care le aveţi prin casă şi încropiţi ceva din ele. Acela care pregăteşte cea mai gustoasă  sau măcar comestibilă mâncare este desemnat câştigător.

Creaţi-vă propriul joc

Cine spune că nu vă puteţi folosi creativitatea pentru a veni voi cu ideile şi regulile unui joc cu totul nou? Poate fi vorba despre orice, de la jocurile de societate pe care le aveţi la îndemână (reinventaţi regulile unuia, de pildă) până la activităţile din afara casei. Nici măcar nu este nevoie ca jocul să aibă prea multă logică  important este să vă amuze şi să vă ajute să scăpaţi de plictiseală.

 

 

Puneţi la punct o şedinţă foto

Sexy, amuzantă, jucăuşă – o şedinţă foto în intimitatea casei voastre poate fi exact aşa cum vă doriţi. Visezi de când te ştii să te laşi surprinsă pe peliculă de un fotograf profesionist? Iubitul tău îşi poate asuma acest rol pentru o zi, iar tu te poţi lăsa răsfăţata de bliţurile aparatului său, urmând ca apoi să îi întorci favoarea, bineînţeles. Toată distracţia se poate lăsa cu nişte amintiri palpabile, de neuitat şi, cine ştie, chiar cu dorinţa de a repeta experienţa şi în alt decor.

Lista cu aprecieri

Joc terapeutic pentru cuplu în care cei din cuplu învăţa să-şi ofere unul celuilalt complimente. Este adesea utilizat pentru cuplurile care sunt de mult timp împreună şi vor să reînveţe să se aprecieze mai mult. Cum se joacă? În fiecare zi fiecare partener spune celuilalt un lucru pentru care-i mulţumeşte.

 

Jocuri de masă

Sunt o varietate de jocuri care au apărut pe piaţa cu: mima, desenat, spus poveşti, descoperit criminali, război pe teritorii etc.O listă cu cele mai bune pe care le găsiţi este: Căţân, Activity, Monopoly, Cluedo, Monogamy, You and Me şi alte jocuri.

 

Joc de cărţi

Poţi juca tradiţionalele jocuri doar pentru a vă distra sau puteţi schimba un pic, dând pedepse celui care pierde sau pe dezbrăcate atunci când pierzi. Dintre cele mai cunoscute sunt: Poker, Popa Prostu, Septica, Levata, Război etc.

 Uitaţi-vă la desene animate sau la filme

Dacă împărtăşiţi pasiunea pentru aceleaşi desene animate – ,,Tom şi Jerry” place oricui, în definitiv-, nu vă opreşte nimeni să organizaţi un maraton în toată regula într-o seară. Uitaţi-vă ore în şir, amuzându-vă de poantele clasice şi rememorând la unison perioada specială a copilăriei. Dacă aveți filme pe care nu ați apucat să le vedeți, acum este momentul.

 

Exerciții fizice

Ați fost mai leneși în ultima vreme? Faptul că vă antrenați împreună vă poate motiva să fiți mai disciplinați. Totodată, să adoptați un stil de viață sănătos. Puteți stabili amândoi un plan alimentar și un program de exerciții fizice de practicat fie acasă. Acest obicei vă va consolida și îmbunătăți relația.

Leneviţi în pat

O zi întreagă petrecută în pat? Da, şi află că nu are niciun motiv să fie una dedicată în totalitate lenevirii, în definitiv, patul este locul ideal pentru o varietate de activităţi antrenante care vă pot condimenta relaţia şi alungă plictiseala în doi timpi şi trei mişcări…

Daca apoti sa faci tu alte recomandari chiar am vrea sa le auzim.

Search

aprilie, 2024