Idei de cadouri pentru 8 martie

Martie este luna lui martisor în care sărbătorim femeile din viața noastră, fie că este vorba despre, soție, mamă iubită, o prietenă bună, o colegă, soră sau fiică. Acestea merită un cadou special prin care să le exprimi iubirea și aprecierea pe care le-o porți.

Dacă te afli în impas și ai nevoie de inspirație, mai jos ți-am pregătit câteva idei care să te ajute să faci cea mai bună alegere pentru cadourile de ziua femeii.

flori cadou pentru 8 martie

Florile reprezinta o alegere clasică şi sigură, de cadouri pentru de 8 martie. Alege întotdeauna să faci cadou o plantă vie pe care femeia specială din viaţa ta o va avea amintire o perioadă îndelungată de timp. Şi aranjamentele florale sunt o alegere bună datorită măiestriei floriştilor, care îmbină în mod inedit plantele şi tot felul de decoraţiuni. Şi dacă simţi că nu este de ajuns, alătură şi o cutie de bomboane de ciocolată pe care ea le preferă sau o bijuterie pe care și-o dorește de ceva vreme. Cu siguranță va rămâne impresionată de gestul tău.

parfumuri pentru 8 martie

Totodată, parfumul este un cadou apreciat de toate femeile, orice statut ar avea. Dacă îţi permite bugetul, fă-i cadou femeii dragi din viaţa ta un parfum deosebit. În plus, poți alege produsele ei preferate pe care știi că le folosește, o cremă de corp, un gel de duș, produse de îngrijire a părului, a tenului sau de make-up ori o geantă nouă.

Poți opta și pentru un cadou personalizat  care are o valoare sentimentală mai mare. Îi poți oferi un cadou handmade, pe care ai putea să îl realizezi chiar tu dacă te pricepi cât de cât. Dacă este vorba despre iubită sau soție îi poți oferi o brațară personalizată cu ziua în care v-ați cunoscut ori v-ați căsătorit. De asemenea, un colaj cu fotografiile voastre  care să cuprindă cele mai frumoase amintiri împreună ar fi o alegere potrivită.

Când vine vorba de cadourile practice, niciodată nu o să dai greș cu o surpriză care îi poate ușura munca în bucătărie sau prin casă. Optează pentru un robot de bucătărie, ori pentru un storcător de fructe sau un cuptor cu microunde etc. Însă, o poți surprinde și cu produse de îngrijire și înfrumusețare, un uscător de păr cu senzor de protecție, un ondulator, un epilator, sau o placă de întins părul.

Dacă vrei să-i oferi o amintire de neuitat atunci o poți invita la o cină romantică la un restaurant cu o priveliște de vis, cu un anumit specific, în funcție de preferințele ei. Dacă iubește călătoriile o poți surpinde prin a plănui un city break la Paris, oraș al iubirii, ori în alt loc unde aveți cele mai frumoase amintiri împreună. Dacă îi place adrenalina, oferă-i un zbor cu parapanta sau, de ce nu, cu balonul cu aer cald, cu siguranță își va aminti pentru tot restul vieții această experiență.

 

Cumpărarea cadoului potrivit poate fi uneori o muncă destul de complicată, însă nu și imposibilă. Iată câteva sfaturi folositoare care te vor ajuta să alegi cele mai potrivite cadouri pentru 8 martie:

  1. observă care sunt tabieturile ei, ce anume îi place, ce hobby-uri are sau ce produse folosește;2
  2. nu trebuie să îți dai bugetul peste cap, această sărbătoare este ocazia potrivită să îi oferi un cadou personalizat sau cu valoare sentimentală;
  3. orice femeie se bucură când primește flori, așa că, pe lângă cadoul pe care i-l oferi, nu uita de buchetul cu flori;
  4. gândește-te la caracterul și personalitatea ei (dacă adoră călătoriile, experiențele pline de adrenalină, escapadele romantice, ori preferă lucrurile mici, simple etc.);
  5. dacă îți este mai ușor și aveți o relație destul de apropiată, o poți întreba din timp ce anume și-ar dori să primească.

Cel mai probabil nu există cadoul perfect pentru femeile din viața nostră, însă cu siguranță există cadoul cu care le vei surprinde plăcut și pe care îl vor prețui întotdeauna.

Search

aprilie, 2024