Echipa CENTRO felicită Sonovision România pentru aniversarea a 15 ani de activitate în Iași

După un deceniu şi jumătate de la deschiderea oficială a birourilor în Iași, Sonovision România se mândrește cu experienţa, competenţa și profesionalismul de care a dat dovadă în relația cu angajații și colaboratorii pe domenii de nișă precum spațial și nuclear. Sunt 15 ani de realizări, în care echipa locală a crescut și s-a diversificat continuu pentru a atinge un obiectiv unic, acela de a acorda o atenție deosebită fiecărui interlocutor.

“Suntem astăzi 150 de colegi și numeroși parteneri care sărbătorim împreună. Le mulțumesc tuturor acelora care ne-au fost alături în acești 15 ani și fără de care nu am fi putut avea asemenea realizări. Doar cu ei am ajuns să fim astăzi SONOVISION. Salutăm colaborările cu autoritățile locale și cu oamenii de business cu care am reușit să punem umărul la proiecte de schimbare în bine a comunității locale. De asemenea, mulțumim echipei CENTRO care răspunde nevoii noastre de a oferi colegilor mei un mediu de lucru la cele mai înalte standarde, a declarat Dorin-Marius Bărceanu – Managing Director Sonovision România 

Sonovision România a primit numeroase urări în cadrul evenimentului aniversar care a avut loc în Sala Voievozilor din Palatul Culturii. Au fost prezenți angajați, oameni de business apropiați companiei, dl. Xavier Pons – CEO Sonovision Group, dl. Mihai Chirica – Primarul Iașiului și dl. Radu Grădinaru – Consul onoric al Franței la Iași.

Sonovision România își desfășoară activitatea în Calea Chișinăului, nr. 23 în cadrul complexului de birouri CENTRO, situat în centrul Iașiului. CENTRO, inaugurat cu denumirea Tester Technology Park, este primul proiect de birouri al Tester Grup. Acesta include trei clădiri cu o suprafață totală de 12.500 mp și este poziționat central în Iași, în apropierea unui nod important de transport în comun și în proximitatea unor centre comerciale importante.

„După ce ne-am pus la lucru priceperea și pasiunea pentru mașini în cadrul Casa Auto și în domeniul producției, am decis în anul 2008 să oferim clienților din grupul nostru posibilitatea de a închiria și spații de birouri. Colaborarea cu Sonovision România a început încă din 2011 și ne bucurăm că au găsit în Tester Grup un partener pe care se pot baza și lângă care doresc să rămână pentru încă 6 ani. Le urez <<La mulți ani>> și cât mai multe proiecte inovatoare gândite în spațiile CENTRO,” a declarat Bogdan Pițigoi, Președinte Tester Grup.

La mulți ani și să rămâneți un etalon în domeniul în care activați.

Search

martie, 2024