Reducerile din Felicia iti fac cu ochiul?

Anul incepe cu perioada reducerilor la articolele de sezon, in marile magazine, dar si in magazinele mai mici. Comerciantii se pregatesc pentru a aduce colectiile noi in magazine si astfel, gasesti lichidari de stoc, care iti ofera oportunitatea de a cumpara articolele preferate, la preturi mici.

Daca reducerile din magazine iti fac cu ochiul, hai in Centrul Comercial Felicia si descopera ce articole de sezon poti cumpara iarna aceasta, desi se lasa mult asteptata si temperaturile sunt destul de ridicate in aceasta perioada. In schimb, putem face loc in garderoba pentru un palton cochet sau o pereche de incaltaminte de calitate si pentru accesorii care sunt mereu in trend.

Pentru ca faci cumparaturi in aceasta perioada, am pregatit surpize la Centrul de premiere Cromatic, situat pe culoarul din mijloc, in Centrul Comercial Felicia.

Intre 16 ianuarie si 2 februarie, vino cu bonurile de cumpărături de minimum 150 Ron, de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul  Carrefour, la Centrul Cromatic si primesti premii pe loc:

  • Produse cosmetice
  • Seturi pix si creion
  • Huse pentru haine

Automat, te inscrii la tombola pentru marele premiu: 3 vouchere de cumparaturi, in valoare de 1000 Ron fiecare, valabile la magazinele LC Waikiki, CCC si Kenvelo & Lee Cooper, din Centrul Comercial Felicia.

Inceputul de an indeamna oamenii sa isi seteze noi planuri si noi obiective, iar daca vrei sa faci o schimbare in stilul de viata si sportul este un prim pas, in perioada campaniei, in sistemul de fidelizare Cromatic, poti accesa, in baza punctelor acumulate pe card,  vouchere la sala de fitness Oxygen sau sticle pentru apa. Pentru diminetile reci, in care pleci grabit/a la serviciu, iti poti lua termosurile personalizate, ideale pentru o cafea lunga sau pentru un ceai aromat.

Asadar, te asteptam la cumparaturi pentru ca este perioada reducerilor de iarna si in magazine gasesti articole de sezon la preturi reduse!

Afla mai multe detalii pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia!

Search

aprilie, 2024