Se lansează Iașul Bântuit 2

Questo, aplicația românească pentru explorarea orașelor, lansează Iașul Bântuit 2 – singurul joc urban de Halloween de acest tip din oraș. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 19:30. În aceeași noapte, peste 50.000 de oameni sunt așteptați să participe la evenimente similare în 23 de orașe din Europa organizate de aplicația Questo.

Organizatorii îi provoacă pe localnici să se plimbe prin oraș pentru a descoperi cele mai bântuite locuri și cele mai înfricoșătoare povești locale într-un mod unic. Ghidați de aplicația mobilă românească Questo, oamenii vor urma indicii și vor rezolva ghicitori într-un joc prin oraș, care combină elemente de vânătoare de comori și de escape room.

Oamenii pot pleca pe traseu de la ora 19:30 de la Biserica Lipovenească. Durata estimată a jocului este de o oră și jumătate, iar prețul este de 24,99 lei pe echipă (max. 4 persoane). Bilete pot fi achiziționate de pe website-ul Questo sau direct din aplicația de iOS sau Android.

„Am lucrat cu povestitori locali din Europa pentru a aduna cele mai înfricoșătoare povești și a aduna cele mai înspăimântătoare locuri din 23 de orașe. Cu o mulțime de clădiri bântuite și legende urbane, Iașul este perfect pentru acest tip de experiență. Rezultatul este un joc unic de Halloween care dezvăluie locuri și povești pe care nici localnicii nu le cunosc.”, a spus Alex Govoreanu, organizator și CEO al Questo.

Acesta este al doilea an în care Questo organizează evenimente de Halloween în Europa. În 2018, peste 20.000 de persoane au participat la acest eveniment în 10 orașe. În acest an, evenimentul va avea loc simultan în 23 de orașe precum Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Londra, Paris, Roma, Barcelona, Glasgow, Dublin și multe altele.

 

Search

martie, 2024