AFTERHILLS – Festivalul ECO-Friendly

Aflat la cea de-a III-a ediție, AFTERHILLS 2019, oferă experiențe green într-o locație de vis! Împreună cu Reciclad`OR, festivalul Eco-Friendly

încurajează publicul să se distreze și să recicleze!

AFTERHILLS #PRO RECYCLING #NO TRASH #ZERO WASTE # ZERO POLUTION

Desfășurat în mijlocul naturii, lângă pădurea Dobrovăț, la 20 km de Iași, festivalul organizează activări de protejarea mediului, încă de cum pornim la drum spre locație, prin mesaje pro mediu poziționate pe traseu, până la materialele reciclabile folosite de comercianții prezenți la eveniment!

La AFTERHILLS colectăm separat deșeurile din ambalaje tocmai pentru că numai împreună putem recicla tot!

Publicul larg este invitat să colecteze selectiv toate deșeurile din ambalaje la punctele de colectare special amenajate, să transmită un mesaj pentru planetă în green corner-ul Reciclad`OR și să spună STOP poluării!

ARTA RECICLĂRII!Un grup de artiști, cu viziune în zona eco, vă vor surprinde cu capodoperele lor realizate 100% din deșeuri reciclabile!

Reciclăm la Festivalul Eco – Friendly, cu cei mai în voga artiști: Rita Ora, Don Diablo, Quintino și Sam Feldt,  Morcheeba, Faithless DJ Set și Gareth Emery. Pe lângă acești artiști internaționali, lineup-ul va fi completat de peste 200 de artiști naționali și internaționali.

Ediția AFTERHILLS 2019 se va desfășura pe parcursul a două weekenduri, la sfârșitul lunii august: AH #dici, 23 – 25 August, este weekend-ul dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM și trance, dornici să petreacă 72 de ore alături de cei mai în vogă artiști. AH #dicinu, 30 – 1 Septembrie, este weekend-ul în care vor performa artiști și trupe live, într-o atmosferă chill, conturată de voie bună, workshop-uri și arte vizuale ( www.afterhills.com)

Search

aprilie, 2024