Noutăți cinematografice în aprilie

Luna a patra a lui 2019 aduce pe marile ecrane noutati cinematografice pline de magie, supereroi, vrăjitori, animații și mister. Azi vorbim despre finalul acestei săptămâni și premierele anunțate pentru vineri 5 aprilie. Nu știu dacă ideea preconcepută a lui 1 aprilie ca fiind Ziua Farselor a contat pentru ca nicio apariție cinematografică să nu fie programată, dar cu industria nu e de glumit. Sălile de cinema fac parte din zilele noastre, mai mult decât ne-am fi gândit acum ceva vreme.

”Shazam!” este un prim titlu ce apare la cinema în aprilie. Toți avem puteri nebănuite de supererou… e nevoie doar de puțină magie ca să le scoatem la suprafață. Billy Batson, de exemplu, nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” astfel încât, dintr-un adolescent isteț de 14 ani să devină un ditamai supereroul, grație atingerii magice a unui vrăjitor. Un suflet de copil într-un corp superdotat, Shazam profită de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distrează folosindu-le! Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sări peste teste? Shazam va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil.

Tot pe 5 aprilie ” Pet Sematary” se anunță ca fiind un thriller horror. Cimitirul animalelor e și povestea familiei Creed, o poveste … groaznică de data asta. Louis Creed, soția lui, Rachel, și cei doi copii, Gage și Ellie, se mută într-un orășel liniștit unde sunt întâmpinați de un cimitir de animale aflat în imediata apropiere a noii lor case. După moartea tragică a pisicii familiei, care este lovită de un camion, Louis decide să îngroape animalul în misteriosul cimitir de animale. Locul acela, însă, nu este ceea ce pare, iar familia Creed va primi o lecție nu prea drăguță…

”Shazam!” și ”Pet Semetary” sunt doar două  noutati cinematografice aparute luna aceasta, despre celelalte 1053 mai vorbim și altă dată.

Un articol de Bianca Ioan

Search

mai, 2024