”Faci sau taci” – În premieră la cinema

Cinematografia românească pune pe marile ecrane subiecte din ce în ce mai provocatoare și controversate deopotrivă. O nouă premieră se anunță la cinema și respectă această prezentare: are un subiect puternic, puțin umor și multă acțiune. În plus, pe afiș sunt trecute nume precum Monica Bârlădeanu sau Horia Brenciu. Desigur că nu o să ne oprim la acestea, și nici la Cosmin Nedelcu mai cunoscut în showbiz-ul românesc ca ”Micutzu”; distribuția este formată integral din actori tineri pregătiți să dea mărturie pentru talentul lor.

Filmul este regizat de Iura Luncașu, este încadrat în genul comediei și are scris mare pe afiș: ”Faci sau taci”. Titlul este foarte potrivit poveștii și a atras deja atenția publicului de cinema prin distribuție, sinopsis și desigur trailer.

„Faci sau taci” aduce în prim plan rețelele de traficanți de carne vie. O grupare atipică, fără nume, fără identitate, activează în România şi servește țările vecine. Atunci când câțiva funcționari români primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, descoperă că spaniola lor constă în ”Hola”, ”mamacita”, ”soy embarasada” și altele asemenea.

Descrierea filmului continuă cu o serie de detalii esențiale, vom vedea în ”Faci sau taci” o echipă de șase fete de la forțele speciale, miniștri, comisari, un șofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, și un funcționar plin de pofte carnale, cu toții se pun în mișcare. Se instalează tabăra de operațiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ținute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia.

Cam despre asta este vorba în premiera ce este programată pentru 15 martie în toate cinematografele din țară. Cinematografia românească o sa ne tot propuna filme interesante!

Un articol de Bianca Ioan

Search

mai, 2024