”Those who wish me dead” – Angelina Jolie

Vestea că Angelina Jolie revine pe marile ecrane cu un rol principal atrage atenția și asupra încă unui exemplu de carte care devine film. De această dată este vorba despre romanul ”Those who wish me dead” semnat de tânărul scriitor american Michael Koryta. Romanul prezintă povestea unui adolescent de 14 ani pe nume Jace Wilson, care asistă la o crimă violentă şi primeşte o nouă identitate, fiind inclus într-un program pentru tineri cu probleme, scrie Mediafax.

Lungmetrajul va fi regizat de Taylor Sheridan nominalizat la premiile Oscar în 2017 pentru pelicula ”Hell or High Water” (tradus în română ”Cu orice preț”). Cât despre ”Those who wish me dead” care a primit deja undă verde pentru producție, conform cinemagia.ro nu se știe încă ce personaj va interpreta Angelina Jolie. Spoiler alert: intriga filmului va avea ca fundal un incendiu pornit în pădurile din Montana. De adaptarea scenariului se va ocupa Taylor Sheridan. Filmările sunt programate să înceapă în luna mai, după ce cineastul va încheia lucrul la sezonul doi al serialului cu Kevin Costner, ”Yellowstone”.

Cel mai recent film în care a jucat Angelina Jolie este ”By the Sea”, lansat în 2015, pe care l-a regizat şi în care a apărut şi Brad Pitt. În prezent, Angelina lucrează la ”Maleficent 2”, cu premiera pe marile ecrane anul viitor. ”Maleficent”, produs de studiourile Disney, este un film de acțiune care spune povestea clasică „Frumoasa din Pădurea adormită” din punctul de vedere al personajului negativ – interpretat de Angelina Jolie.

Dacă vă amintiți, Angelina Jolie a fost premiată cu Oscar în 2000, pentru rolul secundar din ”Tinerețe furată/ Girl, Interrupted”. Actrița a mai fost nominalizată la premiile Academiei de film americane în 2009, pentru partitura din „Schimbul/ Changeling”, regizat de Clint Eastwood.

Un articol de Bianca Ioan

Search

mai, 2024