Batman fără Affleck

Învăluit într-o lungă serie de speculații, următorul film ”The Batman” a fost în sfârșit anunțat oficial, scrie Deadline.com. Pelicula se va lansa pe 24 iunie 2021 şi nu îl va avea în rol titular pe Ben Affleck.

„Va fi de fapt o poveste Batman noir. Este spusă din perspectiva lui, așa că sper să fie captivantă, dar şi emoționantă. Îl vom vedea pe Batman în postura de detectiv mai mult decât până acum. În benzile desenate există o istorie bogată a acestei laturi a personajului şi nu pe asta s-au concentrat producțiile anterioare. Mi-ar plăcea ca de această dată să mergem pe drumul descoperirii criminalilor, al încercării de a elucida o crimă – să avem o poveste ce permite protagonistului să evolueze, să ofere etapele transformării sale”, a explicat regizorul și scenaristul Matt Reeves.

Ben Affleck va lăsa locul unui actor mai tânăr după ce a interpretat supereroul în ”Batman v. Superman: Dawn of Justice”, ”Suicide Squad” şi ”Justice League” . Actorul a confirmat săptămâna trecută această știre pe contul său oficial de Twitter. „Sunt emoționat să văd ‘The Batman’ în vara lui 2021 şi să văd cum viziunea lui Matt Reeves devine realitate”, a scris actorul pe această rețea de socializare.

Agerpres scrie că dublul laureat cu Oscar pentru cel mai bun scenariu al inspiratului ”Good Will Hunting” şi  cel mai bun film pentru ”Argo” rămâne în afara acestui proiect, pe care inițial ar fi trebuit să-l regizeze şi să-l interpreteze.

Considerat mai ales la începuturile carierei doar o figură frumoasă a Hollywood-ului, Affleck a reușit să se impună mai ales prin rolurile sale din pelicule controversate precum ”Dogma” sau ”Good Will Hunting”, cea din urmă aducându-i și un Premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu, scris în colaborare cu Matt Damon. În 2006 obține Premiul pentru cel mai bun Actor la Festivalul de film de la Veneția pentru rolul George Reeves din ”Hollywoodland”. După ce regizează ”Argo” și joacă în propriul său film, este recompensat în 2013 la Gala Oscar, cu cel mai râvnit trofeu, Premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Un articol de Bianca Ioan

Search

mai, 2024