HBO – ianuarie 2019

Platforma de filme HBO GO începe anul cu o serie de producții licențiate, deja cunoscute, dar și cu un număr de noi titluri care promit ore petrecute de streaming online. Filme, dar și seriale noi; fără să fie trecute cu vederea documentare, gen care devine din ce în ce mai popular în rândul utilizatorilor.

Prima lună a anului a adus în listele de văzut animații, stand-up comedii și filme pentru întreaga familie, astfel încât să se asigure petrecerea timpului pe platformă, poate mai mult și mai activ în comparație cu 2018.

Fanii ”True detective” pot urmări noi episoade din sezonul trei, încă de la începutul săptămânii acesteia, câte un episod va apărea în fiecare zi de luni. Sezonul al treilea spune povestea unei crime macabre din Ozark și a unui mister care se întinde pe mai multe decenii, de-a lungul a trei perioade de timp diferite. Mahershala Ali interpretează rolul principal, cel al lui Wayne Hayes, un detectiv de la poliția din N-V statului Arkansas. Carmen Ejogo și Stephen Dorff fac parte din distribuția acestui sezon creat de Nic Pizzolatto.

Comedia HBO „Punct și de la capăt”, creată de Pete Holmes, care și joacă în ea, se întoarce cu un al treilea sezon. Serialul este bazat pe experiențele de comedian ale lui Holmes, oferind o privire nuanțată și amuzantă asupra comediei din zilele acestea. În acest sezon, Pete este reînvigorat, adică nu mai doarme pe canapelele prietenilor. Cu o nouă vigoare, el intră din în lumea comediei stand-up din New York participând la un tur universitar. Dar, chiar dacă este mai bun, asta nu înseamnă că este și primul. În timp ce continuă să graviteze în jurul fostei sale, Ali care este și ea comedian, cunoaște o nouă femeie, Kat, care are o perspectivă unică despre lumea comediei și nu încearcă să ajungă faimoasă spunând glume. În timp ce Pete se apropie de succes cu fiecare spectacol de stand-up, el încearcă în continuare să creeze un echilibru între credință, întâlnirile amoroase și scena comediei.

La capitolul filme, vom vedea titluri precum „A quiet place”, „Justice League”, ”Insula câinilor” (Wes Anderson) sau ”The Curious Case of Benjamin Button” (cu Brad Pitt în rol principal).

Un articol de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024