NETFLIX ianuarie 2019

Rutina zilnică a revenit mai repede decât ai fi crezut acum .. două săptămâni să zicem, când petreceai cu familie numeroasă și gașcă veselă. În rutina de acum și-au reluat locul de cinste noi episoade din serialele tale preferate. Sau ai făcut asta și de Crăciun? Dacă așteptai cu nerăbdare câteva episoade noi pe Netflix, iată că ianuarie ți le aduce la un click distanță.

Platforma Netflix a anunțat pentru România o serie de titluri cunoscute precum Family Guy (sezoanele 11 – 14), Homeland (toate sezoanele), How I met your Mother (toate sezoanele), The 100 (sezonul 3), Suits (sezonul șase), Sons of Anarchy sau Prison Break (cinci sezoane).

Până la finalul lui ianuarie vor fi disponibile și sezoane noi din Friends form College, Grace and Frankie și Unbreakable Kimmy Schmidt.

Cât despre filme, pe lângă producțiile originale, vom avea ocazia să vedem The Hitman’s Bodyguard, Wonder Woman, Scott Pilgrim vs. the World, Pitch Perfect, The Big Lebowski și Psycho.

Chiar de astăzi pe platforma Netflix se poate găsi Titans / Supereroi în devenire un serial original Netflix în care îl întâlnim pe Robin, fostul protejat  al lui Batman, care conduce un grup de eroi adolescenți într-o luptă împotriva infractorilor, dar și cu proprii lor demoni interiori. Tot la început de weekend, un alt serial original marca Netflix: Solo / Pe stâncile disperării : Aflat într-o zonă izolată din Insulele Canare, tânărul surfer Alvaro Vizcaino cade de pe o stâncă. Grav rănit, el trebuie să găsească o cale de supraviețuire. O poveste care te poate ține cu sufletul la gură și cu ochii pe calendar pentru următoarele episoade.

O ultimă serie ce poate vedea lumina propriului home cinema, tot de azi: The Last Laugh / Ultimul stand-up (serial original Netflix) – Pensionat și văduv, agentul artistic Al Hart se reîntâlnește după 40 de ani cu un fost client, Buddy Green, care a renunțat la o carieră promițătoare de comedian pentru a-și întemeia o familie. Al îl convinge pe Buddy să plece într-un turneu de stand-up pe teritoriul Statelor Unite pentru a-i face pe oameni să râdă încă o dată în viață.

De râs, de plâns, de ținut strâns în brațe, oricum ar fi seriile de pe platforme online ne redevin prietene încetul cu încetul. Recomandăm cu mare căldură să atingeți numărul de pași propuși zilnic, dar și numărul de ore petrecute în fața serialelor.

Un articol de Bianca Ioan

Search

mai, 2024