Filme de Crăciun pe Netflix

Filmele de Crăciun sunt tratate cu respectul cuvenit de platformele serioase. Netflix spre exemplu, propune povești dorite într-un decembrie magic. Trebuie să recunoaștem că filme de crăciun am cam vrea sa savuram la caldura in pat. Iată doar câteva recomandări propuse de Netflix:

”Cronicile Crăciunului” – The Christmas Chronicles în care Kate și Russel, doi frați, plănuiesc să-l surprindă pe Moș Crăciun (interpretat de Kurt Russel) ascunzând o cameră video pentru a înregistra venirea lui în Ajun. Curiozitatea lor îi va duce în locuri nebănuite în care vor întâlni, față-n-față toată magia din jurul personajului principal.

”Un schimb regal” – The Princess Switch adică Stefi de Novo și Lady Margaret. O poveste clasică de schimb de identitate care va aduce în fața iubitorilor de povești ”neîntâmplătoare” aventuri spectaculoase și răsturnări de situație neașteptate.

O altă recomandare cu temă specifică de Crăciun este ”Marea cursă de Crăciun” – Arthur Christmas o animație simpatică în care Moș Crăciun și ajutoarele sale de la Polul Nord uită să aducă daruri unui copil. Arthur, fiul neîndemânatic al Moșului și bunicul său vor încerca să repare greșeala, așa că vor oferi spectatorilor o aventură entuziastă plină de lecții prețioase.

În fine, o ultimă recomandare de film de găsit pe Netflix și care promite atmosferă specială în ton cu decembrie este ”Elful”, povestea unui copil crescut la Polul Nord de elfii lui Moș Crăciun. Ajuns la maturitate pornește în căutarea adevăratei sale familii în metropola New York – ului, unde va întâlni o cu totul altă viață decât cea pe care o știa până atunci.

Acestea sunt doar câteva  filme de crăciun menite să încălzească suflete și priviri într-un început timid de iarnă. Lista poate continua și decorul potrivit pentru privit filme în confortul caselor luminate de sărbători, se poate așterne liniștit.

Un articol de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024