La Felicia, te-asteaptă mai multe cadouri decât te-astepti

Luna aceasta este despre cadouri, emoții și despre multe, multe bucurii alături de cei dragi. Este perioada cea mai așteptată din an, atât de copii, cât și de cei mari, când, pentru un moment uiți de grijile cotidiene și îți îndrepți atenția către lucrurile frumoase din viața ta.

Și cum vrei să oferi ce e mai bun celor dragi, pregătirile pentru sărbătorile de iarnă încep din timp, pentru ca fiecare detaliu să fie pus la punct. Iar dacă vrei ca totul să iasă perfect, trebuie să te înzestrezi cu multă răbdare, pentru că în magazine, zumzetul de sărbători se aude deja. Vitrine care mai de care mai sclipitoare, luminițe și fulgi argintii, se văd la orice pas, iar pe fundal, colindele răsună în difuzoare.

La Centrul Comercial Felicia, în decembrie, te-așteaptă o lună plină de surprize. Cumpărăturile pentru sărbători, îți sunt răsplătite cu premii de Crăciun, care te-așteaptă zilnic la Centrul Cromatic, în perioada 7 – 24 decembrie:

  • Cozonaci
  • Seturi de lumânări
  • Kituri pentru prăjituri
  • Seturi de decorațiuni pentru Crăciun
  • Ghetuțe pentru cadouri

*Premiile din  campania ”Te-așteaptă mai multe decât te-aștepti” se acordă în baza bonurilor de cumpărături de minimum 200 Ron, din perioada 7 – 24 decembrie, de la magazinele din Centrul Comercial Felicia.

Marele premiu: 3 x Televioare Smart LG

Bucuria cea mai mare în luna cadourilor este a copiilor, de aceea Centrul Comercial Felicia oferă zilnic, la tombolă jucării de pluș. Pentru cei mari, la extragerea de la finalul de campanie, Felicia oferă 3 Televizoare Smart LG.

La Felicia, te-așteaptă mai multe decât te-aștepti

Cardul Cromatic îți aduce cadouri de Crăciun, așa că în perioada 7 – 24 decembrie, poți accesa premii, în baza punctelor acumulate, pentru a le oferi mai departe celor dragi:

  • Decorațiuni pentru Crăciun
  • Sticle de vin
  • Căni personalizate
  • Pelerine

Participă la tombola Cromatic și poți câștiga brazi la ghiveci și un voucher de cumpărături la Mathilde!

Dorințe pentru Moș Crăciun

Scrie o scrisoare Moșului și vino cu ea pe 15 și 16 decembrie, între orele 12:00 și 14:00, pe culoarul din mijloc, unde te-așteaptă Moș Crăciun cu surprize.

Află mai multe detalii pe www. felicia-iasi.ro  sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

mai, 2024