Recomandări filme de văzut cu prietenii

La cinema sau acasă, oricând e bine să aduni gaşcă pentru o vizionare de film. Astăzi îţi propun câteva titluri de văzut cu prietenii, , sau de …revăzut; sigur s-a întâmplat să revedeţi filme, doar pentru că unul dintre voi nu ştie despre ce vorbiţi, nu?

  Unul dintre ele: Big Chill. Dacă nu ați văzut Big Chill, poate într-o seară rece de noiembrie e un moment bun. Dacă l-ați văzut nu e nicio problemă, pentru că finalul complicat vă va face să îl vedeți din nou. Filmul este despre un grup de prieteni care se reunește la 15 ani după absolvire.

  Definitely, Maybe este un alt titlu de văzut în gașcă, chiar dacă nu are legătură cu prietenia, e potrivit să ai parteneri de discuție. Foarte pe scurt, starul Ryan Reynolds, un consultant politic, încearcă să îi explice fiicei sale de 11 ani, divorțul și fostele sale relații. O dezbatere bună, nu?

  Nu putea lipsi de pe lista noastră Road Trip, anul de grație 2000 şi un fenomen care a marcat multe călătorii. Road Trip este o comedie cu adolescenți, ce își întinde povestea de-a lungul Americii, pentru a opri livrarea unei casete cu un conținut mai puțin decât dezirabil. Cei patru prieteni din Road Trip au personalități atât de diferite care se completează perfect! Rămas un reper în cinematografie, acest film a fost recreat de foarte multe ori cu alt titlu și alți actori, fără a genera totuși același succes.

 Eat Pray Love (2010) Personajul Juliei Roberts, Liz Gilbert, pleacă într-o călătorie spirituală, cu scopul de a se regăsi. Filmul este o adaptare a romanului de ficțiune cu același nume al autoarei Elizabeth Gilbert. Povestea femeii ce pleacă într-o călătorie spirituală în jurul lumii cu destinații ca Italia, India si Bali a fost una ce a emoționat publicul, fiind într-un fel povestea noastră, a tuturor. Aparent, traiul italienesc este exact cum îți imaginezi, deoarece după filmările pentru Eat Pray Love, Julia Roberts a declarat că s-a îngrășat 5 kilograme… și asta numai pe durata filmarilor din Roma.

  Încheiem lista cu  un alt film de…revăzut: Are We There Yet?, o comedie în care personajele de pe drum nu se agreează deloc. Iată însă, cum personajul jucat de cântărețul rap Ice Cube trebuie să petreacă într-o mașină în mișcare de-a lungul țării mult mai mult timp decât și-ar dori cu copii femeii cu care are o relație. Comedia Are We There Yet? are un umor perfect pentru toată familia, atemporal și reflectă atât încăpățânarea adulților, cât și cea a copiilor.

Un articol scris de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024